Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, yaptığı açıklamada AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten’in Koçarlı Belediyesi’nin yanı sıra Koçarlı Belediyesi’ne bağlı şirketten aylık ödeme aldığını açıklamıştı. Arıcı’nın bu iddiasına AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’den cevap gecikmedi.

“TEK ÜCRET ALDIM”

Koçarlı Belediyesi dışında ücret almadığını belirten Ökten, “Bende vekalet olarak Koçarlı Belediyesi’nin vekaleti bulunuyor. Belediye iştirakinin bir vekaleti yok. Bu yüzden Koçarlı Belediyesi’nin dışında bir avukatlık ücreti almadım. Bu ücret maaş değil verdiğim hizmetin karşılığıdır. Geçmiş dönemde Koçarlı Belediyesi’nin hem davalarına hem icra dosyalarına baktım. Bu işler için aldığım ücret de aylık KDV dahil 15 bin 800 TL. Sanki hiçbir iş yapmadan bu parayı almışım gibi gösterilmeye çalışılması doğru değil. Nasıl bir terzi diktiği takım elbise karşısında emeğinin karşılığını alıyorsa ben de yaptığım işin karşılığını aldım” diye konuştu.

CHP’li Bülbül, mermer ocağındaki sorunu gündeme taşıdı CHP’li Bülbül, mermer ocağındaki sorunu gündeme taşıdı

Oktenden Baskan Aricinin Iddiasina Yalanlama 467408 25399Dae82D033Adc3C0Fa2D60745Af8

SÖZLEŞMEMİZ FESHEDİLDİ

Koçarlı Belediyesi ile sözleşmesini feshettiğini ifade eden Ökten, “Yerel seçimden sonra Koçarlı Belediyesi’nde başkanlık değişimi olunca ben Özgür Arıcı başkanı arayıp belediyenin avukatlığını yaptığımı ilettim. Koçarlı Belediyesi ile 9 ay daha sözleşmemiz bulunuyordu. Ancak herkes kendi ekibiyle çalışmak ister diyerek sözleşmemin feshedilmesini teklif ettim. Bunun neticesinde sözleşmemiz sona erdi” diye konuştu.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE