Aydın’ın Nazilli ilçesinde son 1 haftada yaşanan 2 kurşunlama olayı huzursuzluk yarattı. 14 Nisan Pazar günü yaşanan olayın ardından bir kurşunlama da dün gece meydana geldi. Pınarbaşı Mahallesi’nde sabaha karşı kimliği belirsiz şahıslar bir ev ve aracı kurşun yağmuruna tuttu.

SABAH SESSİZLİĞİNİ SİLAH SESİ BOZDU

Pınarbaşı Mahallesi 675 sokakta sabaha karşı silahlar patladı. İddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında daha önceden husumet bulunan şahıslar, E.P’ye ait evin önünde araç içinde pusu kurdu.

Saat 05:00 sularında 27 YH 360 plakalı otomobille eve gelen E.P. ve eşine otomobilden ateş açıldı. Canlarını zor kurtaran E.P. ve eşi, büyük şok yaşadı. Eve kurşun yağdıran şahıslar, otomobille olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Evde ve otomobilde maddi hasar gerçekleşti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede 42 adet boş kovan ile 2 adet patlamamış mermi buldu.

Yunanistan geri itti, Türkiye kurtardı Yunanistan geri itti, Türkiye kurtardı

ASAYİŞ BÜRO ÇEMBERİ DARALTTI

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmalarının ardından çok zaman geçmeden şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Belirlenen şahısların peşine düşen polis, çemberi iyice daralttı.

5 GÜN ÖNCE DE OLMUŞTU

Öte yandan Nazilli’de kurşunlama olayı 5 gün önce de olmuştu. 14 Nisan tarihinde gece saatlerinde farklı noktalarda meydana gelen güvenliği kasten tehlikeye sokma ve mala zarar verme olayı ile ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı.
 

Kaynak: M.NAZLI ALTINAYAR