Başkan Tetik'den '19 Mayıs' mesajı Başkan Tetik'den '19 Mayıs' mesajı

Sezonu küme düşmeden tamamlayan Nazilli Belediyespor’da sancılar bitmiyor. Son olarak Nazilli Belediyesi, ekonomik sorunları gerekçe gösterip siyah beyazlı kulüpten desteğini çekti. Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’e tepki gösterdi. Şahin Kaya kentteki iş adamları ve siyasetçilere seslenip kulübe desteğe davet etti.

“BU KULÜP ÖLÜR”

Nazilli Belediyesi’nin kulüp üzerinden maddi desteği çektikleri için kırgın olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Şahin Kaya, “Dün Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ile görüşme yaptık. Hiçbir konuda destek olmayacağını ve paralarının olmayacağını söyledi. Ben size kulübü bırakabilirim, harcadığımız paralar var, bunları bir ödeme planı çıkararak bize sunarsınız dedim. Nazillispor’la ilgili bir tasarruflarının olmadığını söylediler. Personel ve iaşe desteği, bunun yanında iyi su ücretini istedim. Burada da aldığımız cevap çok enteresan. Hiçbir konuda destek olmayacaklarını söylediler. Bunu yaparsanız bu kulüp ölür. 15-16 milyon TL borçla bir kulüp devraldık. Kulüp ölürse ölsün bizi ilgilendirmiyor dediler. Basın açıklamasında bunları söyleyeceğimi aktardım. Kulüp sizin ne yaparsanız yapın dediler” dedi.

Nazilli Belediyespor Baskani Kaya Basina Dert Yandi Boyle Yaparsaniz Bu Kulup Olur 468769 C474Bba0B38Ccd8854B0840Bbe96495E

“BU KULÜBE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Kulübün en kötü zamanında bile yönetim olarak vazgeçmediklerini söyleyen Kaya, “Biz en kötü zamanda bile vazgeçmedik. Yine vazgeçmiyoruz. Yönetimi güçlendireceğiz. Belediyenin desteğinin olmaması bizi ekstra zorluğa itecek. Nazillispor bu şehrin en büyük markasıdır. Takıma destek çıkmak belediyenin de bu memlekette yaşayan insanların da destek vermesi gerekiyor. Dışarıdan insanların bu kulübe destek olup, belediyenin olmaması çok tezat. Bu işin düzenlenmesi gerekiyor. Bu kulübe sahip çıkacağız ama belediye desteği çok önemli. Seçimden önce her türlü desteği vereceğini söylemişti. Gelinen noktada enkaz devraldıklarını ve kulübe destek olmayacaklarını ifade etti.” ifadelerini kullandı.

“BİZİM SONUMUZ AYDINSPOR GİBİ OLUR”

Şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini hatırlatan Başkan Kaya “Gücünü taraftarından ve armasından alan siyah beyazlı camianın onurlu ateşini yakıyoruz. Bu günden itibaren Nazilli ittifakı kuruyoruz. Gün Nazillispor’a sahip çıkma günüdür. Bu şehirden ekmek yiyen ve ticaret yapan herkesin bu kulübe destek çıkması gerekiyor. Eğer kimse destek vermezse bizim sonumuz da Aydınspor gibi olur. Bütün siyasi düşünceleri kenara bırakıp, kulübe destek verilmesi gerekiyor. Durum vahim her geçen gün geriye gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR