Televizyon dizilerinden aşina olduğumuz Gonca Vuslateri’nin özel hayatı da merak ediliyor. Hamilelik haberlerinden sonra pek çok insan Gonca Vuslateri’nin eşi Levent Yaşar kimdir sorusuna cevap arıyor.

Gonca Vuslateri ve eşi hakkında merak edilenleri derledik. Detaylar ilerleyen satırlarda…

Gonca Vuslateri’nin Eşi Kimdir?

Gonca Vuslateri hamilelik ve evlilik haberleriyle gündemden düşmemektedir. Uzun bir süre bebeğinin babasını paylaşmamıştır. Bu kapsamda Gonca Vuslateri çocuğunun babası kim sorusuna sıkça maruz kalmıştır. Peki, Gonca Vuslateri’nin eşi Levent Yaşar kimdir?

Bebeğini kucağına almasına az bir zaman kala ise Instagram’da eşiyle bir fotoğraf paylaşmıştır. Gonca Vuslateri’nin paylaştığı bu fotoğrafta eşinin adının Levent olduğu öğrenilmiştir.

Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor? Mayıs Ayı Burç Yorumları 2024! İlkbaharda Burçları Neler Bekliyor?

Gonca Vuslaterinin Esi Kimdir 2

Bebeğinin babasını bugüne kadar paylaşmamış olan Vuslateri, evliliğini de sessiz sedasız gerçekleştirmiştir. Gonca Vuslateri paylaştığı fotoğrafın altında şu açıklamaya yer vermiştir:

“Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu... En çok kadınların, sakın karıştırılmasın kadınların linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani... Sessizce dağılabiliriz.”

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin eşi Levent, bugüne kadar kameraların önüne geçmemiş bir isimdir. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Levent Bey’in, 40’lı yaşlarında olduğu bilinmektedir.

Peki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri eşi hakkında konuştu mu? Bebeğinin babasını ilk defa paylaşan Gonca Vuslateri eşi Levent’in Ankaralı olduğunu söylemiştir.

Gonca Vuslateri’nin Eşi Ne İş Yapıyor?

Gonca Vuslateri’nin eşinin ne iş yaptığı da oldukça merak edilmektedir. Ünlü ismin eşinin, kendisinin aksine kameralardan uzak bir devlet memuru olduğu bilinmektedir.

Gonca Vuslateri eşinin mesleğiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştır:

“Levent devlet memuru, benim sektörümden hayatımdan çok uzakta bir yerde. O kadar mutluyuz ki, dışarıdan sektörden olmayan biriyle olmanın verdiği bir huzur var.”

Gonca Vuslaterinin Esi Kimdir 3

Gonca Vuslateri'nin Bebeği Doğdu Mu?

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri'nin doğumuna sayılı günler kaldığı biliniyor. Sosyal medyada sık sık hamilelik pozları paylaşan Gonca Vuslateri'nin bir kızı olacak.

Gonca Vuslateri’nin Eski Eşi Kim?

Yeniden dünyaevine giren Gonca Vuslateri, eski eşinin kim olduğu da hayranları tarafından araştırılmaktadır. İlk evliliğini 2015 yılında yapan Vuslateri, ilk eşi Edip Burak Ertuğan ile yurt dışında evlenmiştir. Ancak çiftin birlikteliği üç yıl sürmüş, 2018 yılında boşanmışlardır.

Gonca Vuslaterinin Esi Kimdir 4

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri’nin eşi kimdir sorusunun ardından, konunun muhatabına yönelelim…

2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da doğan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, 37 yaşında ve aslen Sakaryalıdır. Babasının işi gereği Adana’ya, oradan da tekrar Bursa’ya dönmüştür. Anne ve babasının boşanmasının ardından ise, annesi ve kız kardeşi ile İstanbul’a yerleşmiştir.

Çok küçük yaştan beri tiyatro eğitimi alan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, kameraların önüne ilk defa 1998 yılında Ruhsar adlı diziyle çıkmıştır. 2003 yılında ise, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümüne gitmiştir.

Aliye, Küçük Sırlar ve Yalan Dünya gibi birçok başarılı yapımda yer almıştır. Halen televizyon ekranlarında yer almaya devam eden Gonca Vuslateri, aynı zamanda birçok ödüle de layık görülmüştür.

Son zamanlarda özel hayatı ile adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri çocuğunu kucağına almayı beklemektedir.

Muhabir: Ömer ARAZ