Selahattin Paşalı son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Bu noktada Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Tümer kimdir sorusu çokça araştırılıyor.

Lara Tümer (Paşalı) hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık. İşte detaylar...

Lara Paşalı 3

Lara Tümer Kimdir?

Gerçek adı Dilara Tümer olan Lara Tümer Paşalı, ünlü oyuncu Selahattin Paşalı'nın eşidir. 2022 yılında nikah masasına oturan çift sosyal medyada oldukça sevilmektedir.

Lara Paşalı günümüzde kariyerine influencer olarak devam etmektedir.

Lara Tümer Paşalı Kanada'nın Toronto şehrinde bulunan Seneca Koleji'nden mezun olmuştur. Erken Çocukluk Eğitimi alanında özel bir diploma almış, aynı zamanda Montessori Eğitimini de tamamlamıştır.

Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Hangi Platformda Yayınlanacak? Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Hangi Platformda Yayınlanacak?

Lara Paşalı Kaç Yaşında?

Lara Tümer Paşalı'nın 1995 yılında doğduğuna dair bilgiler olsa da yaşı tam olarak bilinmiyor. Bu noktada Lara Paşalı'nın burcu da bilinemiyor.

Lara Paşalı Nereli?

Selahattin Paşalı’yla evlilikleri sonrası dikkatleri üzerine çeken Lara Paşalı’nın İzmir doğumlu olduğu biliniyor. Evlenmeden önce Lara Paşalı’nın Kanada’nın Toronto şehrinde bir süre yaşadığı da bilgiler arasında. 

Lara Paşalı 5

Lara Paşalı Selahattin Paşalı Nasıl Tanıştı?

Lara Paşalı, Selahattin Paşalı ile nasıl tanıştığını bir soru-cevap etkinliğinde anlatmıştır. Paşalı çifti anlattıklarına göre 2015 yılında aynı sınıfta oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk görüşte birbirine aşık olan çift günümüzde mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Lara Paşalı ve Selahattin Paşalı 2015 yılında Craft Tiyatro’da birlikte eğitim almıştı. 

Lara Paşalı Selahattin Paşalı İlişkisi

Oyunculuk eğitimini aynı sınıfta alan çift, mezun olduktan sonra hemen bir ilişki başlatmadılar. Ancak yaklaşık beş yıl sonra, 2020 yılında Lara Tümer ve Selahattin Paşalı'nın yolları tekrar kesişti ve ilişkileri başladı. İlişkilerinin ikinci yılında, 16 Nisan 2022'de sade bir nikahla evlendiler. 

Lara Paşalı 4

Lara Paşalı Çocuğu Var mı? 

Selahattin ve Lara Paşalı'nın Leyla Pera adlı bir kızları var.  Lara Paşalı çocuğu ile ilgili paylaşımlara sosyal medya hesabında sıklıkla yer veriyor. Lara Paşalı hesabında ayrıca anne adayları ve yeni annelere yönelik içerik üretiyor. 

Lara Tümer Ne İş Yapıyor?

Lara Tümer’in ne iş yaptığı da sıkça merak edilen sorulardan biri. Evlilikleri sonrası sosyal medyada daha fazla görüntülenen güzel anne şu an influencerlık ve marka iş birlikleri yapıyor. Lara Tümer oyunculuk kursu almış olsa da oyunculuk yapmadığı biliniyor.

Lara Paşalı’nın Instagram adresi de merak edilenler arasında. Lara Paşalı’nın 125 bin takipçili Instagram adresi @lara_pasali‘dır.

Lara Paşalı 2

Lara Paşalı Kime Benziyor?

Sosyal medyada Lara Paşalı mavi gözleri ve yüz yapısıyla birçok kişi tarafından ünlü manken Barbara Palvin'e benzetiliyor. Bazı takipçileri ise onun Türk oyuncu Hilal Altınbilek'le benzerliklerini konuşuyor. 

Selahattin Paşalı Kimdir?

Son yıllarda popülerleşen aktör Selahattin Paşalı 1990 İzmir doğumludur. Darüşşafaka Spor Kulübü'nde basketbol oynadığı gençlik yıllarından sonra oyunculuk eğitimi almıştır. 

Kalp Atışı dizisiyle sektöre adım atan başarılı oyuncu şu an Ömer dizisinde başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Selahattin Paşalı Dizileri

Son yıllarda yıldızı parlayan oyuncu Selahattin Palaşı birçok TV yapımı ve filmde rol almıştır.

Selahattin Paşalı oynadığı diziler aşağıdaki gibidir. 

  • Kalp Atışı - Alp Sungur (2017)
  • Bir Umut Yeter  - Arda Özkan (2018)
  • Leke -  Arda Yenilmez (2019)
  • Babil -  Hakan Yavuncu (2020)
  • Aşk 101 - Osman Demirkan  (2020)
  • Pera Palas’ta Gece Yarısı (2022)
  • Ömer - Ömer Ademoğlu (2023)

Selahattin Paşalı Oynadığı Filmler

Paşalı’nın beyaz perdedeki yapıtları şu an için iki tanedir. Oyuncuya yeni projeler için teklifler götürülüyor.  Selahattin Paşalı’nın Kurak Günler’deki performansı ona 59. Antalya Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Portakal’I kazandırdı. 

Selahattin Paşalı'nın oynadığı filmler aşağıdaki gibidir:

  • Mukavemet - Rahmi (2022)
  • Kurak Günler -  Savcı Emre (2022)

Muhabir: Ömer ARAZ