Evliliği ve yıllara meydan okuyan güzelliği ile bilinen Başak Dizer kimdir sorusu, genellikle Kıvanç Tatlıtuğ ismi ile birlikte geliyor. İlişkilerinin başlangıcından bu yana merak edilen ünlü modacı hakkında edindiğimiz tüm bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Kivanc Tatlitugun Esi Kimdir 2
Kıvanç Tatlıtuğ’un Eşi Kim? Başak Dizer Biyografisi

Başak Dizer, 13 Nisan 1977’de İstanbul’da doğmuştur. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde yapan Dizer, eğitiminin devamı için İtalya’yı tercih etmiştir. 

Başta Milano’daki ünlü İstituto Moda di Burgo’da olmak üzere; LaSalle ile Mimar Sinan Üniversitelerinden de moda tasarım sertifikaları almıştır. 

Moda sektöründe isim yapması ise Dizer’in kapsamlı eğitim geçmişinden gelmektedir. Londra'da Central Saint Martins'de de çeşitli moda kurslarına katılmıştır.. Kariyerine popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak başlamıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Eşi Başak Dizer Kaç Yaşında?

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi kimdir sorusunun yanı sıra aralarındaki yaş farkının merak edilmesinden dolayı Dizer’in de kaç yaşında olduğu sorulmaktadır. 

1977 yılında dünyaya gelen Başak Dizer, 46 yaşındadır. 2024’ün Nisan ayında ise 47 yaşına girecektir.

Başak Dizer Nereli?

İstanbul doğumlu olan Başak Dizer’in aslen nereli olduğu da araştırılıyor. Bu konuda başka net bir açıklama bulunmadığı için Başak Dizer’in İstanbullu olduğu bilinmektedir.
Kivanc Tatlitugun Esi Kimdir 3

Başak Dizer Ne İş Yapıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi kimdir sorusunu cevapladık. Şimdi de Başak Dizer’in mesleği hakkında bilgi verelim. Çünkü günümüzde Dizer ve Tatlıtuğ çiftinden bahsetmemiz, Başak Dizer’in modacı kimliği ile mümkün olmuştur. 

2007 yılında ortağı Deniz Marşan ile birlikte 2Shoppers adlı markayı kurmuştur. Bu marka; alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı hizmeti vermektedir. Fakat iki ismin de popülerliğine kavuşması Aşk-ı Memnu dizisi ile olmuştur.

Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Hangi Platformda Yayınlanacak? Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Hangi Platformda Yayınlanacak?

Dizide özellikle de Bihter Ziyagil ve Firdevs Yöreoğlu’nun kıyafetleri için stil danışmanlığı yapan ikili, bu dizideki başarılarının ardından 2013 yılında danışmanlık ve showroom hizmeti sunan ROOM’u kurmuşlardır. 

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Ne Zaman Evlendi?

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Türk magazininin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alıyor. Başak D,zer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin, Aşk-ı Memnu dizisinin çekimleri sırasında tanıştıkları biliniyor.

2016 yılında Paris'te düzenledikleri sade bir nikah töreniyle birlikteliklerini taçlandıran çift, mutlu evliliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Başak Dizer'in kaç çocuğu olduğu da merak edilenler arasında. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 15 Nisan 2022 tarihinde doğan Kurt Efe Tatlıtuğ adında bir oğulları bulunmaktadır.

Kivanc Tatlitugun Esi Kimdir 1

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Yaş Farkı

İlişkilerinin Türkiye magazin gündemine oturmasından sonra Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer kimdir sorusu ile birlikte yaş soruları da ortaya çıktı. 

Başak Dizer 1977, Kıvanç Tatlıtuğ ise 1983 doğumludur. Çiftin arasında 6 yaş fark vardır. 


Sıkça Sorulan Sorular

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye’nin en popüler çiftlerinden birisidir. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi kimdir ile birlikte diğer sorulan sorular da aşağıdaki gibidir:

Başak Dizer Estetiği Var Mı?

Başak Dizer, “estetiğiniz var mı?” sorularına “Ne geçen hafta ne de önceki aylarda böyle bir operasyon veya müdahale geçirmedim." Diyerek cevap vermiştir.

Başak Dizer İlk Eşi Kimdir?

Başak Dizer ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır. Çiftin boşanmasının ardından Oren Fransez, 2015 yılında hayatını Selen Soyder ile birleştirmiştir. Soyder ve Fransez’in evliliği ise 2022 yılında boşanmayla sonuçlanmıştır. 

Muhabir: Ömer ARAZ