Karayolları Genel Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle zamanla yıpranan ve kötü görüntüsü ile dikkat çeken Selçuk-Ortaklar-Aydın Yolu’nun Germencik’in Alangüllü Mahallesi köprüsü ile İncirliova ilçe girişine kadar olan bölümünü yeniledi.

Germencik Ve Incirliova Aydin Izmir Karayolunun Asfaltlanmasini Bekliyor 466692 78B1F487Ce94A3C1359309620Bda4E3B

Trafiğin aksamadan devam etmesi için etap etap yapılan çalışma ile asfaltlanarak yenilenen yol, araç sürücüleri ile vatandaşlara, güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmaya başladı. Söz konusu yol çalışmasının tamamlanması ile birlikte iş makineleri bölgeden ayrılırken, Karayolları’ndan yol yenileme çalışmasının Germencik veya İncirliova yönüne devam edip etmeyeceği ile ilgili de açıklama gelmedi. İncirliova ve Germencik halkı ise, ilçe merkezlerinden geçen Aydın-İzmir Karayolu’nun ilçe sınırlarının dışına kadar yenilenmesi için geçmişte Aydın’da da görev yapan ve bölgeyi yakından tanıyan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na çağrıda bulundu. Ücretli otobanı kullanmadan Germencik, Ortaklar, Söke, Kuşadası ve Didim yönüne gitmek isteyen vatandaşların tercihi olan Aydın-İzmir Karayolu’nun tamamen en son ne zaman yenilendiği de bilinmiyor.

Gerginliğin sebebi belli oldu: Başkandan şaşkınlık verici girişim Gerginliğin sebebi belli oldu: Başkandan şaşkınlık verici girişim

Germencik Ve Incirliova Aydin Izmir Karayolunun Asfaltlanmasini Bekliyor 466692 8C928706271Dd77977E3C1Bae1A1496B

Muhabir: EMRAH DİNÇER