CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz ile Karacasu'ya gelen Bülent Tezcan yerel seçimlerdeki başarıdan dolayı parti örgütüne teşekkür edip genel seçimlere kadar aynı azimle çalışma çağrısı yaptı. "Bugün örgütlerimize hem tebrik hem teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz" diyerek sözlerine başlayan Tezcan, "Karacasu Aydın'daki son durağımızdı. Milletvekillerimiz Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, İl Başkanımız Hikmet Saatçı ile birlikte örgütümüzle, belediyemizle buluştuk. Gerek belediyede gerek ilçe örgütümüzde güleryüzlü misafirperverliğinizle karşıladınız, teşekkür ediyoruz. Öncelikle Karacasu'nun güvenini kazanarak belediye başkanı seçilen, daha önceki başarılı hizmetlerinden bildiğimiz tanıdığımız Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı'ya, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz, tebrik ediyoruz hepsini. İlçe Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız, yönetimleri ve bütün örgütümüz olmak üzere bütün partililerimize çok teşekür ediyoruz. Bizlerin yüzünü güldürdünüz, emeklerinize sağlık. Allah da sizin yüzüğünü güldürsün" dedi.

Chpli Tezcan Daha Buyuk Zaferi Genel Secimlerde Kazanacagiz 468198 33Dd53A721Eab559F925037E546B1De8

"BU GÜVENİN KARŞILIĞINI VERMEK ZORUNDAYIZ"

Sözlerini sürdüren Tezcan, "Aydın'da 13 ilçe bir Büyükşehir kazandık. Kazandığımız sadece 4 belediye kaldı. Bir dahaki dönemde o eksiğimizi de tamamlayacağız. Türkiye'de 409 belediye kazandık. Birinci parti olduk. 1977'den bu yana ilk defa birinci parti olduk. Bu bir şeyi gösteriyor arkadaşlar. Rüzgar döndü. Türkiye'nin kaderi değişecek. Belediyelerimizde başarılı işler yaptık. Karşılığını alıyoruz. Bazen kazaya uğruyor, 5 yıl önce Karacasu'da olduğu gibi ama eğrisi doğrusuna denk geliyor. 5 yıl sonra seçmen bir önce yaptığı hatayı düzeltiyor ve burada da bunu yaptı. Kazandığımız başarı büyük bir başarı ama bir o kadar da yükümüz büyük. Çünkü bu güveni taşımak güvenin karşılığını vermek ve bunu bir sonraki seçimde sandığa büyüterek yansıtmak şu anda seçilen belediye başkanlarımızın ve belediye yönetimlerinin üzerinde bir yük ve sorumluluk. Örgütlerimizin sizlerin üzerinde de bunları anlatmak ve sandığa yansıtmak gibi bir görevimiz var. Türkiye'de asıl büyük zaferi bundan sonrası seçimlerde kazanacağız" dedi.

Tasarruf tedbirleri Aydın'daki konseri iptal ettirdi Tasarruf tedbirleri Aydın'daki konseri iptal ettirdi

Chpli Tezcan Daha Buyuk Zaferi Genel Secimlerde Kazanacagiz 468198 50E1D68Ab8E3A8843D791Dba4395957F

"EMANET OYLARIN KALICI OLMASI İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ,"

Tezcan sözlerini, "Bu oyların hepsinin bizim olmadığını biliyoruz. Bu oyların bir kısmı bize emanet olarak verildi. Seçmen sizi deniyoruz dedi. Biz bu emaneti iyi değerlendirirsek o oylar kalıcı olacak. İnşallah büyüyerek genel seçimlerde Türkiye'nin yönetimini bize teslim edecekler. Genel başkanımızın bunu tarif eden güzel bir sözü var. Bu seçmenin bize açtığı bir kredi ama tüketici kredisi değil yatırım kredisi. Tüketelim diye vermedi. Yatırım yapalım büyütelim, siyasette yeni ufuklar açalım diye verdi. Bunları yapacağız inşallah. Güveniyoruz. Genç bir kadromuz var. Heyecan geldi. Yani ben parti kadrosundan bahsetmiyorum. Yeni seçilen kadrolarımızda tecrübe ile gençliği birleştirdik. Her yerde Aydın'da da, İzmir'de de, İstanbul'da da, Ankara'da da, Türkiye'de de böyle. Parti yönetiminde de tecrübe ile gençliği birleştirdik. Bu ikisinin çok iyi bir sentezini yaptık. İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde de karşılığını alacağız. Ben tekrar seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Örgütümüze emek veren herkese, Karacasulu seçmenlerimize, halkımıza da çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun" ifadeleriyle sonlandırdı.

Chpli Tezcan Daha Buyuk Zaferi Genel Secimlerde Kazanacagiz 468198 0C78F3C4980E3Edee52529956F20F853

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK