AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, iftar programının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bugün Aydın’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in basına kapalı bir toplantı düzenlediği yönünde sorulan soruya cevap veren Başkan Çerçioğlu, “Toplantının neden basına kapalı olduğunu anlamadım. Demek ki işler o kadar kötü gidiyor ki, sizin soru sormanızdan çekinmişler. Zaten bu açıklıyor, basına kapalı olmaları, gerçekten çok düşündürücü bir şey. Her ne hikmetse bakanlar genellikle yerel seçim döneminde Aydın’a gelirler, konuşurlar ve giderler.” dedi.
“OYLARIMIZ GİTGİDE ARTIYOR”
Anketlerle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Başkan Çerçioğlu, “Gitgide oylarımız artıyor. Gerçekten geçen seferkinin daha üstünde bir oy farkıyla kazanacağız. Ama çok oy farkı var, bu kadar çok olunca tabi Mustafa bey için bi daha aday olmaz diye çekiniyorum.” diye konuştu. Söke, Nazilli ve Efeler’i kazandıklarını ifade eden Çerçioğlu, “Kuşadası ve Didim de garanti. Hiç kimsenin endişesi olmasın.”  şeklinde konuştu. 
“ALLAH, BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN”
Hayatın çok pahalı olduğunu kaydeden Çerçioğlu, “Parlamentoda emeklilerin maaşı daha fazla yükseltilsin diye bir önerge verildi. Fakat AKP ve MHP oylarıyla bu reddedildi. Buradan benim rakibim Mustafa Savaş’a sormak istiyorum. Mensubu olduğu partisi ve kendisi neden red oyu verdi? Emeklilerimizi bu kadar düşük maaşa, 10 bin liraya mahkum ettiler. Hadi bütün emeklilerin maaşını 20 bin lira yapsınlar, parlamentoda da görelim. Nerede, mümkünatı var mı? Yazıktır, günahtır. Bizim emeklimiz, 10 bin lira alıyor. Aydın’da en düşük ev kiraları neredeyse 10 bin lira. Avrupa’nın emeklisi Aydın’a, Didim’e, Kuşadası’na geliyor, 5 yıldızlı otellerde tatil yapıyorlar. Bizim emeklimiz tatil yapmayı bırakın ya, o otellerin yolunu bilmiyor. Bu mübarek Ramazan gününde Allah bildiği gibi yapsın.” dedi.         
        

Muhabir: HABER MERKEZİ