Aydın’ın Efeler ilçesinde 8.sınıf öğrencilerine yönelik Fen Oyunları Yarışması düzenlendi. Resmi ve özel ortaokullarda öğrenim gören tüm 8.sınıf öğrencilerine yönelik yapılan yarışmaya Özel Başak Koleji damga vurdu. Yarışmada büyük bir başarı elde eden Özel Başak Koleji, birinci oldu.

Bozdoğanlı minikler trafik kurallarını öğrendi Bozdoğanlı minikler trafik kurallarını öğrendi

Basak Koleji Fen Oyunlarinda Birinci Oldu 468594 6D4E75A18E855586E0A525Ed3A69Ce60

OKULDAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Konuyla ilgili Özel Başak Koleji’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu başarıya adımızı yazdıran öğrencilerimiz Derin Gökçen, Sıla Sivri, Duru Kandemir ve Zümre Başkanımız Gamze Çetinoğlu nezdinde fen bilimleri zümremize teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyoruz. Ödül törenine birinci olan okulun müdürü olarak Kampüs Müdürümüz Sayın Süleyman Çokay da davet edilmiş ve kutlanmıştır.”

Basak Koleji Fen Oyunlarinda Birinci Oldu 468594 B76A4F17A2Ca725304Fd31067738E79A

“ÖZEL ÖĞRENME STRATEJİLERİ UYGULUYORUZ”

Kampüs Müdürü Uzman Psikolojik Danışman Süleyman Çokay ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Okulumuzda fen bilgisi özel öğrenme stratejileri uygulamaktayız. Öğrenme stratejilerini beş başlık altında programımıza entegre ediyoruz. Bunlar, dikkat stratejileri, kısa süreli bellekte depolamayı artıran stratejiler, kodlamayı artıran stratejiler, geri getirmeyi (Hatırlamayı) kolaylaştıran stratejiler, izleme stratejileridir. Bu çalışmaların sonucunda etkili öğrenme ürünleri ortaya çıkmaktadır.”

Muhabir: HABER MERKEZİ