Kanber, “2. Lig yolunda ilerlemeye sürdüreceğiz” Kanber, “2. Lig yolunda ilerlemeye sürdüreceğiz”

İstifasıyla ilgili açıklama yapan Özçelik, “Grup aşamasının devre arasında anlaştığım Aydınspor, Play-Off iddiasından uzaklaşmış, oyuncuların yarısından fazlası takımdan ayrılmış, kalan oyuncu grubu ve kamuoyu Play-Off umudunu yitirmişti. Birçok kişi tarafından böyle bir risk aldığım için eleştirilmiştim de. Konu Aydınspor olunca taşın altına eline sokmamak olmazdı. Oyuncularımızın, Tarkan başkan ve Tayfun’un fedakarlıkları sayesinde zoru başararak Playoff’a kalmak nasip oldu.” dedi.

“AYDINSPOR’UN BAŞARISI İÇİN HİKAYEMİZDEN VAZGEÇİYORUZ”

Özçelik, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Play-Off müsabakaları başlamadan önce oluşan sağlıksız ortamdan dolayı Başkanımıza, Play-Off sürecinin başka hoca ile devam edilmesi gerektiğini, çünkü bu ortamda başarılı olma şansımızın olmadığını defalarca bildirmeme rağmen Başkanımız istifa talebimizi kabul etmedi. Dokuzuncu maçımızda, son dakikada yediğimiz golle ilk mağlubiyetimizi aldığımız Kuyucak müsabakasından sonra da başkanımızla yaptığımız toplantıda, başarılı olamayacağımızı iletip görevi bırakmak istediğimi bildirdim ama başkanımız istikrardan yana olduğunu ve bizlik bir sorun olmadığını söyleyerek bizi ikna etti. Son oynadığımız Aydın BŞB maçında da 90+9’da yediğimiz golle müsabakadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bu gol bize çok fazla zorlamamamız gerektiğini gösterdi. Başkanımız bu sefer istifa talebimizi kabul etti. Maalesef ki bir insan için en acı şey hikayesinden vazgeçmesidir Aydınspor’un başarısı için hikayemizden vazgeçiyoruz.”

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”

Özçelik, açıklamasını şöyle tamamladı: “Tarkan başkan, Tayfun Ünal ve teknik ekip olarak Aydınsporu yaşatmak için var gücümüzle çalıştık. Bundan sonraki süreçte de Aydınsporun yaşaması için en büyük destekçilerinden biri olacağız. BAL’a çıkma iddiamızın hala yüksek olduğu kalan haftalarda Aydınspor’a başarılar diliyorum. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Tarkan Başkanımıza, Tayfun Ünal’a, futbolcularımıza, malzemecilerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum.”
Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için Play-Off Grubu’nda mücadele eden Aydınspor, oynadığı üç maçta 2 puan toplayabildi.

Kaynak: SPOR SERVİSİ