Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İncirliova İlçe Yönetimi, İncirliova Kültür Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, açıklamalarda bulundu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yönetimde sorun olmadığının mesajını veren AK Partili Yüzbaşıoğlu, “31 Mart seçimlerinde özveriyle çalışarak seçimlerden zaferle ayrılmamızda büyük emeği olan yönetim kurulu üyelerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Kendilerine seçim süresince yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ettik. Geçtiğimiz günlerde 2 asil 2 de yedek yönetim kurulu üyemiz kişisel işleri münasebetiyle istifa edip aramızdan ayrıldı. Bunu da AK Parti İncirliova İlçe Yönetiminde sorun varmış gibi gösterenler, şunu bilsin ki biz biriz beraberiz. Teşkilatımıza yönelik ortaya atılan söylemler asılsızdır. İstifa edip aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza bugüne kadar yapmış oldukları hizmet ile verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde halkımızın hizmetinde İncirliova’mıza en güzel hizmetleri kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Ak Parti Incirliova Tek Yurek 468822 Abae4765Bf977D06D52077B8Db756Bc1

Ak Parti Incirliova Tek Yurek 468822 36Bdaddcfb19E41A1Bcf9A3Bc7Faebc4

Kaynak: HABER MERKEZİ