Ses Gazetesi, Nazilli’de vatandaşlara “Nazilli’nin en büyük eksiği nedir?” sorusunu yöneltti. Röportajda konuşan vatandaşlar, şehirdeki en büyük eksiklik olarak trafik düzeni, motosiklet kullanımı ve temizlik sorunlarını dile getirdi.

Ses Sordu Vatandas Cevapladi Nazilliler Ortak Soruna Cozum Bekliyor 608357 4A8E95Cb6C980E9681Bdabd8971B9E6D

VATANDAŞIN SORUNU AYNI

Vatandaşlar, özellikle şehir merkezinde yaşanan trafik karmaşasının günlük yaşamı zorlaştırdığını ifade etti. Motosikletlerin kaldırımlarda ve yayaların yoğun olduğu bölgelerde kontrolsüz şekilde ilerlediğini belirten katılımcılar, bu durumun hem güvenliği hem de düzeni olumsuz etkilediğini söyledi.



Temizlik konusuna da değinen vatandaşlar, çöp kutularının yetersiz olduğunu, bazı bölgelerde çöplerin zamanında toplanmadığını belirtti. Şehrin genel görünümünün bakımsız olduğunu dile getiren vatandaşlar, belediyeden bu konuda daha etkin çalışmalar beklediklerini ifade etti.

Aydın İl Tarım Müdürlüğü’nden üreticilere önemli hatırlatma
Aydın İl Tarım Müdürlüğü’nden üreticilere önemli hatırlatma
İçeriği Görüntüle

Ses Sordu Vatandas Cevapladi Nazilliler Ortak Soruna Cozum Bekliyor 608357 929C1A9Dbf59070974180Ad5Ab891Ef6

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR