Kör bile olsak, gökgürültüsünü duymamız yeterli. Ya da sağırsak ama görebiliyorsak yine biliriz fırtınayı. Tabii en iyisi hem görmek hem de duymak......o zaman? Çocuklara neler alınır ? Oyuncak, kitap, çikolata, bisiklet…. Hiç bir çocuğa nefes alındığını duydunuz mu ?
"Tam isabet!"
Ben alıyorum. Alparslan yaşasın, okula gitsin, arkadaşlarıyla oynasın diye, ona nefes alıyorum.
"Başka ne yapabilirim ki?"
Şimdi sen de bir bağış parası ile Alparslan’a nefes alabilirsin.
Onun hayallerine ortak olabilir, attığı her adımda mutlu olabilirsin.
Lütfen Alparslan’a destek ol.
Yoruldum, ( Aydın). Bunu anlamalısın. Dört aydan beri bu savaşın içerisindeyim ve hemen hep ben konuştum. "Eğer istersen sende konuş" Çünkü sen varsan ve bizimleysen Alparslan çocuk olacak… Değerli büyüklerim, ben smaalparslasariboga çarem varken çaresizim. İlacım var ama ailemin almaya gücü yok. Çok güzel yürekli çok insan var ama ulaşamıyorum. Sesim, ilacım, canım olur musunuz?
Ben büyümek istiyorum. Parasızlık yüzünden ölmek istemiyorum. Destek olmak isteyenler için Valilik onaylı IBAN numarası ve dijital medya sayfalarımız.
IBAN numarası TR29 0001 0090 1007 4820 9050 01
Instagram- smaalparslansariboga
Facebook- SmaAlparslanSariboga
WhatsApp- SmaAlparslanSariboga Vadafone-Turkcell- Türk Telekom. Bağış yaz ( 9509 )'a gönder.Alparslan'a hayat ol. Telefon Baba ( Ömer Sarıboğa. ) +90 553 463 46 34 Babasi Ömer Sarıboğa ile telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Tüm bilgileri kendisinden alabilirsiniz. Alparslan Sarıboğa bebeği instegram sayfamızdan takip edebilirsiniz ( smaalparslasariboga ) Kağıtla kalın, kalemle kalın, insanlığınızla kalın...