Ah Kadir Hocam Ah;
Sen hep doğru zannettiğin eğrilerin peşinde koştun. Gerçekleri hep kulak arkası yaptın. Bizler yazdık, seni uyardık, sen görmezden geldin. Bir kaç şakşakçının gazına geldin. Onlardan medet umdun. Sonun nasıl oldu? Gerçek taraftarın beklediği gibi tabii ki de… Unutma; Emin ol ki bu gerçek Nazilli Belediyespor taraftarı futbolu belki de senden daha iyi biliyor. İçlerinde benim de olduğum yıllarca Profesyonel veya Amatör olarak yıllarca bu sahada ter dökmüş birçok insan şimdi tribünde. İşte sen bunu unuttun...
1922 Konyaspor maçına girmeyeceğim bile. İste ben bu taraftarın sesine kulak veriyorum...
Bak taraftar, maç sonu senin için neler söylüyor.! Sıcağı sıcağına…!
"Her maç içerisinde bitirdi senin bu geriye yaslanma sevdan. Ne yazık ki beraberlik hayat kurtarmıyor. Sonraki hayatında başarılar." "Bu takım Kadir Kar'la bir yere gelemez. İnşallah kümeye düşmeyiz. Şampiyonluğu bıraktık, kümeye oynuyoruz artık…" "Kadir Kar ve yardakçıları bu yorumları okuyorsunuz çok iyi biliyoruz. Bunca zaman şansına getirdin. Bugün de şans senden yana değildi. Özdıraz 3 haftadır golünü atıyor. Utanıyor musun acaba? Sistem oyunuymuş; biz taraftarlar saha da bir sistem göremiyoruz. 2-1 maç dk. 58 geriye yaslanmaya başladın. Bu mu senin sistemin? Bu hafta kime suç bulacaksın top toplayıcılara mı? Bu lig sana bir beden büyük geldi. Öyle kenarda şov yapmakla olmuyor Kadir hoca…"
"Puana ihtiyacı olan bizden puanla dönüyor. Ne güzel bir takımsın be naz naz…!"
"Şükürler olsun. İkinci Ahmet Yavuz hadisesi olmadan konu kapandı…"
"Konuşmalarını dinleyince üzülüyorum adama. İyi birine benziyor ama futbol konusunda kurtulduk diyebiliriz. Yönetim daha erken göndermesi gerekirdi…"
"Yazık oldu şu maçta takıma.. Altın tepside verdi puanı.. Hoca’nın ne oyun okuması var, ne de oyuna olumlu hamlesi. Kesin çözüm hoca gönderilmeli…!"
"Yok efendim yeni takımmış. Bütçe bu kadarmış. Bak aynı şartlarda Ispartaspor 37 puanda. Sonuncu sıradaki Eskişehir senin sahanda en az 7 tane yüzde 100’lük pozisyona girdi… Bizim ise rakip 10 kişi kaldıktan sonra 1 tane pozisyonumuz yok. Garantici Hocayla bu kadar…"
"Gönderdiğimiz Özdıraz'ın Nazilli performansı 18 maç 3 gol, Vanspor performansı 3 maç 3 gol… Bu takıma Burak Yılmaz gelse gol atmayı unutur.. Çünkü sistem böyle.. .Mert Çapar'dan başka maç alacak ve seyrettirecek adam yok…"
"İç sahada 2-0 dan maç verilmez. Burada şu net bir şekilde görülüyor. Orta saha pres yapmıyor. Topu iyi kullanmıyor yada defans iyi kapanmıyor. Yardımlaşma, kademe anlayışı, adam markajı doğru ve yerinde yapılmıyor. Forvette etkisiz olursa karşı takım 10 kişi değil, 9 kişi de oynasa sahada etkili olur istediği gibi rahat futbol oynar. İstediği gibi puanı alarakta sahadan ayrılır. Ben maçı seyretmedim Süper lig maçlarını gazetemde yorumluyorum aynı şeyler Fenerbahçe'nin başına geldi. Başında kaliteli oyunu okuyan bir teknik direktör olmalı. bu Fenerbahçe'de yok. 10 kişilik Kayserispor'a Türkiye Kupasından elenmediler mi? sevgi ve saygılarımla…"
"İnsan kendi evinde 2.0 dan ve nerdeyse maçın üçte birini 10 kişi oynayan ve sondan bir üstte ki takıma puan verir mi? ne kadar sıralamada altımızda takım varsa hepsine sahamızda puan kaybettik. Helal olsun size…"
"Oyunda, takımda, teknik ekipte sıkıntı var. Oyun Çapar'ın etrafında dönüyor. O da oyunda çok yıpranıyor. Her uzun top Mert'e gidiyor. Sadece onun performansıyla olmaz bu iş…"
"Ta Bursa'dan geldim maça. 10 kişi kalan takıma maçı veriyorduk. Hoca stresten başka bir şey vermiyor bu takıma…"
"Bir takım nasıl adam edilmez, yıllardır uygulamalı olarak anlatıyorlar Nazilli halkına .."
İstifa sonrası söylemler devam ediyor Kadir Hoca...
"Çok doğru verilmiş bir karar…"
"Bu kulübümüzün (KAR)ına olmuş…"
"Şükürler olsun..."
"Hadi Hayırlısı..."