Herkese merhaba arkadaşlar. Sevgili SES Gazetesi okuyucuları hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bu hafta yine bambaşka bir konu ile karışınızdayım. Bu hafta ömrümüzden çalan etkenlerden bahsedeceğim. ‘Ömrümden ömür gitti’ derler ya onunla alakası yok bu konunun.
Bu olay şey gibi, dünyevi şeylerin, popüler kültürün kölesi olmak, mutluluğu ararken mutsuz olmaktır. Bu konu hakkında çok söyleyeceğim bir şey yok. Hepimiz bir sistemin kölesiyiz. Ortam ve gündem neyse biz de ona göre yaşarız. Farkında değiliz ama yönetiliyoruz arkadaşlar. Hepimiz bu çağın yani bu devrin birer kölesiyiz. Hiç ah vah etmeye gerek yok! Yeter ki bu fırsatı doğru ve mantıklı kullanalım. Büyüklerimizi yok saymayalım. ‘Büyüklerimiz şöyle der’ geleneği devam etsin.
Ben kendi düşüncemi söyleyeyim. Biraz mizah olacak ama, benim ömrümde çalan tek şey ‘Fenerbahçe’dir. Bu hayatta Fenerbahçeliysen, Allah başka bir dert vermesin.
Neyse sevgili arkadaşlar gelelim konumuza,
Zaman planlaması yapmayarak, devamlı geçmişi sorgulayarak, olumsuz düşünceler içinde olarak, kendinizde kusur arayarak, sosyal medyanın esiri olarak, yaptığınız hatalara takılarak, insanlara gereğinden fazla güvenerek, kendinizi başkalarıyla karşılaştırarak boş yere ömrünüzden çaldırmış olursunuz. Kalın sağlıcakla…
Saygılarımla