- "Kadir hoca eminim bu yazılanları takip ediyorsun yada ettiriyorsun. İstifa da bir hizmettir. Sevgili yönetim önlemlerinizi almazsanız 2-3 hafta sonra bu stad da yönetim istifa seslerini duymaya hazır olun…"
- "Bu takımdan bi şey olmaz, bu maçı da alamazsanız, ne diye mücadele ediyorsunuz bu ligde. Bırakın gidin."
- "Tebrikler Nazilli Belediyespor, seriye devam."
- "Siz Eskişehir’i yenemeyip hangi takımı yeneceksiniz. Yazık size."
- "Gelen geçenin gol attığı en kötü averaja sahip Eskişehirspor'a bile, gol atamayan özürlü bir takım. İstikâmet 3. Lig, fazla kafanıza takmayın. Hasbel kader Kütahya’nın aptallığı ile kendini bu ligde buldu bu takım. Tekrar geldiği yere geri dönecektir. Buraları hak etmiyor."
- "Bu futbolcuları ve teknik direktörü toplayın, Belediyenin temizlik işlerinde, park, bahçe, yol vs temizlesinler de, belki orada iş yaparlar."
- "Beklentiler bu sene yalan oldu. Umutlar kaldı seneye yine."
- "Bu hocayla olmayacak. Takımda bir taktik, bi oyun sistemi yok. Adam Mert Çapar'ı kafayı takmış oynatmıyor."
- "Son sıradaki takımı yenemiyorsan daha ne bekliyorsunuz bu takımdan. Allah aşkına bizim üst lige çıkma hayalimiz yalan olup gidecek valla." Nazilli Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşması sonrası siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan hocaları ve futbolcuları hakkında yukarıdaki cümleleri sarf ettiler. Haklılar MI haklılar.
Evet öyle bir maç seyrettik ki; Eskişehirsporlu gençlerin yüksek hırsı ve oynama isteği ile Nazilli Belediyespor'lu, saha içerisinde ne yaptığını bilmeyen, koşmayan, mücadele etmeyen futbolcuların mücadelesine tanık olduk.
Ev sahibi takımda kaleci Zekeriya, Koray, Hasan Yurtseven, ikinci yarıda da biraz Ahmet Gökbayrak ve Mehmet Çapar'ın çabaları, özellikle karşılaşmanın son 10 dakikası, siyah-beyazlı ekibin maçı kazanmasına yetmedi. Bugün için diğer futbolcular sadece sahada gezindiler o kadar. Yazıklar olsun.
3. bölgede gol pozisyonu üretmekte zorlanan ev sahibi takım da garip şeyler oluyor. Kendi sahasın da oynadığı bu karşılaşmada bile orta sahada, aynı türde, aynı bölgede, ön libero oynayan iki futbolcunun (Hasan Yurtseven ve Mehmet Ersavaş'ın) ilk 11'de olmasını anlayamadık. Yine sezon başından beri takımın en çok gol atan oyuncularından biri olan Mehmet Özdıraz'ın, bu karşılaşmada sol kanada atılması hocanın en büyük hatasıydı. Bu futbolcunun 10 numara pozisyonda daha başarılı olduğunu bilmeyen yok. Sağır sultan bile biliyor. Ama siyah-beyazlı ekibin teknik ekibi, hala bu oyuncuyu anlamış değil.
Evet elde hücuma yatkın Kaan Akman gibi genç, süratli, rakip defansı zorlayacak gol koklama becerisi ve yeteneğine sahip oyuncu varken kullanamıyorsan hoca için daha da söylenecek bir şey yok. Bu futbolcunun oynaması için, Daha ne kadar bekleyeceğiz. Suçu Karadenizli olmamak mı?
Bir tarafta; Kaan Akman, Efe Binici, Cenk Alptekin ve Ahmet Gökbayrak gibi oyunculardan faydalanamayan Kadir hoca ile Eskişehirspor'da hiç düşünmeden gençleri sahaya sürüp forma teslim eden, özellikle 16 yaşındaki Ayhan Taşlı'yı oyuna alma cesareti gösteren Suat Kaya hoca arasındaki farkı gördük. İnşallah bizimkiler doğrunun nerede olduğunu görmüşlerdir.
Ortaya koyduğu güzel oyun ile galibiyeti direkte bırakan ve kontrataklarla gol arayan Eskişehirspor, zorlu Nazilli deplasmanından anasının ak sütü gibi, 1 puanı cebine koyarak ve Nazilli taraftarın alkışı ile takdirini kazanarak evlerine döndüler.
Alkışlar Eskişehirspor'lu gençlere...