Sakatlıklar, yorgunluklar derken zor maç oynadı Siyah Beyazlılar. Kararlı, etkili ve mücadeleci oyun karakterini ortaya koymaya çalıştı.
Kırşehirspor gibi kendine göre zaman zaman coşkulu oynayan rakibi karşısında üstün oynayan yine Nazilli Belediyespor’du.
Hem topun sahibi oldular hem de ilk yarının duran top kullanan takımıydı ev sahibi takım.
Siyah Beyazlılarda Bünyamin, Cumartesi günü çok garantili bir asistçi moduna girdi. Topla buluştu, sağa ve sola iyi toplar attı.…
İlk yarım saat dolarken maçın hakeminin harika bir maç yöneteceği belli oluyordu. Hakemin oyuna katkısı iki takımda da yarattığı tedirgin oyun anlayışından kaynaklanıyordu. Bu tedirgin oyun anlayışı beraberinde sarı kartları ve kırmızıyı getirdi. Hakem yine de oyundan hiç kopmadı. Böyle durumlarda en iyi yol, oyuna yoğunlaşmak olsa gerek.
Evet, bir ara Kırşehirspor futbol oyun kuralları içinde sertliğe başvurdu. Nazilli Belediyespor bu anlarda sakin kalmaya çalıştı. Kırşehirspor’un sert, temaslı ve çabuk oyununa karşı ev sahibi takımın zorlandıkları anlar da oldu. Ama Nazilli Belediyespor adına fark yaratan oyuncular Mehmet Özdıraz ve Mert Çapar’ın oyuna dahil olması maçın kaderini de önemli ölçüde değiştirdi. Her şeyden önce siyah-beyazlı takım daha usta, daha kaliteli oyunculara sahipti. Mehmet Özdıraz golünü de attı, oyununu da oynadı.
Maç keyifle sürerken, Kırşehirspor oyundan kopmadan oyuncu ve oyunu değiştirerek maçı çevirmeye çalıştı. 83. Dakikada Zihni ile beraberlik golünü bulsalar da, üç dakika sonra Nazilli Belediyespor Hasan Demir’in volesi ile skoru belirledi. 2-1.
Bu maçı kazanmak her iki takım içinde çok önemliydi. Bitirmek Nazilli Belediyespor için "MUTLU", Kırşehirspor içinse tek kelimeyle “AZAP” oldu…