Bir türlü rahat edemeyen kalbimin kaderine razı gelmesinin nedeni, çok fazla arzunun tatmin edilmesinin imkansızlığının farkına varmasıydı.
Sabah huzurlu kalkabilmenin başka bir yolu var mıydı? Evet varmış.... Kalbimin diline düşen, ellerimde ifade bulan telaşın, tutku ve kahır arasında dalgalanan günlerimin bir adı var artık. ALPARSLAN!!!!
Yola çıktım. Genelde yola çıkmak heyecan yaratmıyor. Bambaşka bir hayatı yaşarken sizinle bir yerde bir anlığına beraber olmuş bir takım izler bırakıp gitmiş bir insan olabilme ihtimali beni heyecanlandıran. Belli bir problemi çözmek veya belirli bir amaca ulaşmak için tasarlanan yol Alparslan Sarıboğa'nın yardım kampanyasında olabilmek.
Babası Ömer Sarıboğa, ülkesi ve milletinin güvenliği için kendi canını ortaya koyan polislerimizden bir tanesi. Eli tetikte Vatanı, Milleti ve Bayrağı için canını ortaya koyan polisimize öncelikle Aydın ve daha sonra Türkiye olarak şükran borcumuzu ödeme şansı doğdu bizlere.
Alparslan daha çok şeyler yapacağız seninle, eski sokak aralarında top oynayacağız mesela, dallardan zeytin toplayacağız, kumdan kaleler yapacağız. Bisiklet binmeyi öğreneceksin daha. Güçlü ol Alparslan...
Sen güçlü ol ki bizde güçlü olalım.
Gazeteci Arkadaşlarımdan kampanya için alıntı yaparak bitireyim.
İkizler, birbirlerinden ayrılmamak için yardım bekliyor
Aydın'da Ömer-Habibe Sarıboğa çiftinin 2 yaşındaki ikiz oğullarından biri olan SMA hastası Alparslan'ın tedavisinde tek umut kaldı. Yurt dışında yapılacak ilaç tedavisi için 22 milyon 575 bin liraya ihtiyacı olan Sarıboğa ailesi, Aydın Valiliği'nin onayı ile başlattıkları kampanyaya hayırseverlerden destek istedi.
Aydın’da yaşayan Sarıboğa ailesinin ikiz çocuklarından biri olan 2 yaşındaki Alparslan Sarıboğa, SMA Tip 1 hastalığına yakalandı. Minik Alparslan’ın tedavisi için yardım kampanyası başlatıldı. Aydın’da yaşayan Sarıboğa ailesinin iki çocuklarından biri olan Alparslan Sarıboğa, SMA Tip 1 hastalığına yakalandı.
2 yaşındaki Alparslan için başlatılan yardım kampanyasına, Aydın Valiliğinden onay çıktı.
Baba Ömer Sarıboğa, yardım kampanyasını sosyal medyadan duyurdu.
Yurt dışında uygulanan ‘zolgensma’ adlı ilacı almak için başlatılan kampanyayı duyuran baba Ömer Sarıboğa, “Alparslan SMA Tip 1 hastası ve Zolgensma tedavisi için yurt dışına gitmesi gerekiyor. Bunun için desteğinize çok ihtiyacım var. Oğluma hayat olalım. Bunu birlikte başarabiliriz. Lütfen bana destek olun.” ifadelerini kullandı.
2 yaşındaki Alparslan Sarıboğa’ya yardım etmek için ilgili IBAN numarası ise şöyle:
Ziraat Bankası TR29 0001 0090 1007 4820 9050 01
Instagram- SmaAlparslanSariboga
Facebook- SmaAlparslanSariboga
WhatsApp- SmaAlparslanSariboga BİR YILI KALDI
Oğlunun tedaviye cevap verebilmesi için 1 yılının kaldığını belirten anne Habibe Sarıboğa, "Amerika'da ilaç tedavisi olabilmesi için 2 yaşın altında olması gerekiyordu. Ancak Dubai ve Almanya'da oğlum için halen bir umut var. Oğlumun tedavi öncesinde 13,5 kiloyu geçmemesi gerekiyor. Şuan oğlum 8.5 kilo ağırlığında. Bir yıl içerisinde paranın toplanıp ilaç tedavisine başlanması gerekiyor. Hayırsever vatandaşların desteğini bekliyoruz" dedi.
Vazgeçmeyin.... Vazgeçmeyelim .... Vedalaşmayalım ...
Kime tutunacağız ki bundan sonra, Söylesenize!
Kağıtla kalın, kalemle kalın, insanlığınızla kalın...