Üç haftalık hasret bitti. Büyük aksilikler ve hayal kırıklıkları ile geçen iki deplasman maçı sonrası Nazilli belediyespor, zirve hedefiyle yeni bir maceraya Bucaspor 1928 maçı ile birlikte tekrar yelken açtı..
‘Macera’ dedim çünkü; Kısa rotasyonda geçen haftaya göre Mehmet Özdıraz ve Selçuk Hakalmaz kulübeye çekilmiş, yerlerine takımın bireysel inisiyatif alma ve eksikliğini gidermek amacıyla Emre Toptan ile Aytaç Deniz Bucaspor karşısında ilk on birde kendilerine yer bulmuştu.
Kaybedilen puanlardan sonra Nazilli Belediyespor için hayat devam ediyordu. Naz naz evinde oynadığı bu karşılaşmadan üç puan alıp şansızlıklarına son vermek istiyordu. Rakip Bucaspor 1928 iç saha karnesi kötü, deplasman karnesi iyi olan bir takımdı.
Yani zor bir maçtı. Nazilli Belediyespor ve hocası Kadir Kar için. Siyah Beyazlılar zaten karşılaşmaya birde çok tutuk başlamıştı. Bir türlü pas akışını düzene sokamadılar. Birde üstüne üstlük, gerekli ve gereksiz yapılan fauller eklenince oyun sık sık durma noktasına geldi. Karşılaşmayı seyredenler gibi benimde zaman zaman uykum geldi. Bir iki cılız ataklar ile karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.
Oyun ikinci yarı daha dengeli başladı, karşılıklı kaçan pozisyonlar ile biraz mücadele seyrettik o kadar, o da kısa sürdü zaten. Taaa ki gol dakikasına kadar yine uyuduk.
Mert Çapar’ın ceza alanı içerisine yaptığı ortaya iyi yükselerek güzel bir kafa vuruşu yapan Mehmet Özdıraz skoru takımı adına değiştiren futbolcu oldu..
Bize göre ev sahibi takımda garip değişiklikler yapıldı desek yeridir. Stoper Sefa’nın Ebu Sıddık’ın yerine oyuna girip orta sahada oynaması, on kişi oynayan rakibin ekmeğine yağ sürdü. Efe’nin ilk kez profesyonel bir maçta forma giymesi de hocanın bize bir sürprizi oldu.
Sonuç: Nazilli Belediyespor zor maçı kazanmayı bildi, üç puanı hanesine yazdırdı. Bucaspor 1928 hem kırmızı kart ile bir oyuncusunu, hemde üç puanı kaybedip İzmir’e mutsuz döndü.