Merhaba sayın okuyucularım.
Uzun süre ayrı kaldık, sizlerle iki kelam edemedim. Bunun üzüntüsünü yaşadım günlerce. Gerek ailevi sebeplerle, gerekse işlerimin çok yoğun olması nedeniyle yazılarıma bir müddet ara vermek zorunda kaldım. Ama bugünden sonra yine kaldığımız yerden hep birlikte inşallah beraber olacağız.
Hepimizin bildiği gibi TFF 2. Lig bu hafta ki program ile oynanan karşılaşmalarla bizlere ve siz futbolu yakından takip eden okurlarımıza tekrar yeni sezonda merhaba dedi. Bizler de yeni bir heyecanın, yeni bir girdabın içerisinde kendimizi bulunacağız.
Futbol severlerin merakla beklediği 2. Lig ve 3.Lig, yeni sezonu yeni umutlarla başlıyor.
Taraftarların 1,5 yıl sonra tribünlerde sınırlı sayıda da olsa yerlerini alacak olması sizlerin adına sevindirici olsa gerek.
Evet, Corona pandemisi sebebiyle tribünlerdeki yerlerine alamayan taraftarlar, TFF'nin belirlediği kurallar doğrultusunda statlara girebilecekler.
Nazilli Belediyespor'da TFF'nin belirlediği kurallar doğrultusunda yüzde 50 kapasite ile taraftarlarını ağırlayacak.
Geçtiğimiz sezonu özellikle son 7 haftadaki müthiş performansıyla ve rakibi Belediye Kütahyaspor'un inanılmaz puan kayıpları neticesinde, Şampiyon olarak tamamlayan Nazilli Belediyespor'umuza 2. lig de, Bal Ligi'ni yine şampiyon olarak tamamlayan Aydın ilimizin futboldaki bir diğer temsilcisi olan Kuşadasıspor'umuza da 3. Ligde, bu yeni sezonunda başarılar diliyorum.
İnan ki sizler gibi benimde İçim içime sığmıyor. Heyecan içerisinde Nazilli Belediyespor'umuzun da, Kuşadasıspor'umuzun maçlarını heyecan ile bekler oldum. Futbolu, Nazilli Belediyespor'u ve özellikle tabii ki de seyircili
maçları çok özledim. Bu sezon öncesi Türk futbolu için çok güzel bir sezon olması tek temennimdir.
2.Lig ve 3.Lig'deki rakiplerimiz olan tüm takımlarımıza da, başarılar diliyorum hak edenin kazandığı kavga ve gürültünün yanında hakem hatalarının konuşulmadığı futbol dolu bir sezon diliyorum.
Evet sevgili okurlarım çoğu zaman başlangıçlar her zaman zor olmuştur. Geçen sezon inanılmaz işler başaran Nazilli Belediyespor ve Kuşadasıspor, inşallah bu sezonda taraftarları ile birlikte farklı yeni hikayeler yazacaklardır.
Rakiplerle rekabetin, tüm güzellikleri ile birlikte dostluk ve centilmenlik içerisinde olması tek temennimiz olsun.