Merhaba arkadaşlar…
Keşke karşınıza bambaşka bir konuyla gelseydim. Fakat günlerdir yaşadığımız bu felaketlerle ilgili ben de duygularımı sizlere belirtmek istedim. Yandık arkadaşlar içimiz yandı, kahrolduk, kül olduk bittik. Ormanlarımız, vatandaşlarımızın evleri, doğanın dengesini sağlayan hayvanlarımız say say bitmez. Artık daha ne yaşayacağız diye sorar olduk. Kıyamet mi yaklaşıyor ya da gerçekten kıyameti mi yaşıyoruz.
Koronası, seli, çığı, depremi, yangını bir bitmedi gitti. Gün geçtikçe daha çok kahrolup duruyoruz. Akıl sağlığımızı yitirdik. Bakalım bugün de akıl sağlığımızı koruyabilecek miyiz? Diye soruyor musunuz kendinize?
Vatandaşların, itfaiye erlerin, havadan, karadan kanının son damlasına kadar mücadele verenlerin Allah yardımcısı olsun. Bazılarımızın çok üzgünüm demekten elden başka bir şey gelmiyor. Duygularımızı nasıl anlatabiliriz bilmiyorum ama olay yerlerine elimizden geldiği kadar ihtiyaç listesine göre yardım yollayabiliriz.
Sevgili arkadaşlar bu coğrafya bizim, yaşadığımız ayak bastığımız bu toprak bizim. Benim gözümde vatan haini, yaşadığı toprağı kirletendir.
Ülkemiz hala yanıyor arkadaşlar! Lütfen bilgi kirliliğinden uzak duralım. Bu haftalık diyeceklerim bu kadar.
Kalın sağlıcakla…
Saygılarımla