Bu sene istikrarsız bir grafik çizen siyah-beyazlılar kendi evlerinde birçok puanı rakiplerine hediye ettiler. Eline gelen fırsatları her seferinde elinin tersiyle iterek taraftarlarına umutsuzluğa sevk etmişti.
Kaçan balık büyük olur derken, Belediye Kütahyaspor un inanılmaz puan kayıpları sayesinde mucize gerçek oldu ve Nazilli Belediyespor, şampiyonluğa tekrar ortak olarak umudunu son haftaya taşıdı.
Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. karşılaşmasına Nazilli Belediyespor çok şanssız başladı. Defansın göbeğindeki ikili, Sefa ve Sinan beraber çıktıkları hava topun da çarpışarak hastanelik oldular. Geçmiş olsun dileklerimiz Sefa ve Sinan için.
Nazilli Belediyespor un kapalı Tepecik savunmasını kırabilmesi için kanat oyuncularını iyi kullanması gerekiyordu, öylede yaptı. Diğer maçlara oranla 2. bölge kusursuzdu. Özellikle Serkan'ı çok beğendim. Maçın çilingiri Muhammet Ali oldu. Bir attı, beş kaçırdı. Olsun, önemli olan o pozisyonlara girebilmek bir golcü meziyetidir, belki şampiyon takımın şampiyon golcüsü olacak. 3. bölgede Aytaç, Muhammet Ali, Mert üçlüsü son haftalarda tuttu ve çok formdalar. Zaten onların bu formları Nazilli Belediyespor’u şampiyonluk yolunda umutları son haftaya taşıttı. Zorunluluktan Mehmet Ersavaş ve Ufukcan dan oluşan tandem kusursuzdu.
Mesut Hoca kafasındaki oyunu kusursuz oynattı Tepecikspor karşısında. Hata yapmadan mükemmele yakın oyun seyrettik. Çıkan ve giren her oyuncu sahaya yüreğini koydu. Bu seyirci onları son hafta şampiyon olsalarda olmasalarda bağırlarına basacaktır.
Önümüzde ki hafta tam bir fırsat haftası olacak. Haftaya Yomra ve İskenderun da final maçları var. Belediye Kütahyaspor'un koltuğu sallanıyor. Büyük stres altında olacaklardır. Hem şampiyonluk hem de play-off oynayacak takımlar haftaya keskin bir viraja girecekler, büyük bir fırtına bizi bekliyor.