Tam umutlarımız yeşermişken, tam yeniden heyecana odaklanmışken, tam hedeflere kenetlenmişken...
TFF acı haberi verdi ve amatör ligleri yine bir karanlığa ve belirsizliğe atıverdi. Mayıs ayı sonu dediler, şayet ortam düzelmiş olursa..
Peki bunca yatırım yapan kulüplerin hali ne olacak? Kamp yapılan otellere ödenen paralar, oyunculara ödenen paralar, yeme içme vs..
Kısır bir döngüye girdi amatör futbol; yakında açıyoruz, açmak üzereyiz, açmayalım, erteleyelim.
Çocuklardan Tanrı'ya mektuplar kitabında çocuğun biri tanrıya şöyle yazar: 'Tanrım insanların ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine, neden elindekileri tutmuyorsun?'
Sanırım TFF'de amatör futbolu tamamen öldürüp yerine yenilerini yapacak..
Dayan amatör futbol, dayan.. hepinizi saygıyla selamlıyorum.
*
Mesut hocayı geçenlerde Nazilli Belediyespor tesislerinin yukarısında ki sanayi caddesinde kurmaylarıyla birlikte gezerken gördüm. Geçerken korna çaldım, hoca ve teknik ekipte ki herkes muazzam bir gülümsemeyle el sallayıp selam verdiler. Burada olay şu: Hoca kenti benimsemiş çıkıp dolaşıyor. Teknik ekip halkı sevip sayıyor. İşte başarıya giden yol küçük detaylardan geçer. Kenetlenme varsa pozitif enerji varsa başarıyı kendinize çekersiniz.
*
Şenol Can: 37 yaşında bir teknik adam. 2018-2019 sezonunda Karagümrük'de futbolcuyken 2.lig şampiyonluğu yaşıyor. 1 yıl sonra aynı takımla bu kez teknik direktör olarak TFF 1.lig şampiyonluğu yaşıyor. Bazı insanlar şampiyon olarak doğmuştur. Başarı tesadüf değildir. Şimdi Kasımpaşa'nın hocası oldu ve ilk maçında şampiyonluğu hedefleyen rakipleri Beşiktaş'ı mağlup ettiler.
Başarıların daim olsun hocam..
*
Kentimize yine 2 günlük hafta sonu yasakları geldi. Yine klasik yatak odası - mutfak - oturma odası üçgeninde mekik dokuyoruz. Neyse ki spor kanalları ve maçlar imdadımıza yetişiyor ve nefes alıyoruz. Peki kadınlar için aynı durum geçerli mi? Şahsen çok emin değilim. Lütfen kanalı değiştirme hayatım birazdan yeni maç başlayacak.
*
Karantina'da evde sıkılanlar için bir kaç tavsiyem var: Kedi sahiplenin, gezi ve tarih kitapları okuyun..
Spor'la kalın Spor'da kalın ..