Koronavirüs salgınından dolayı çok etkilendi amatör oyuncular. Geçim sıkıntısı çektiler, daraldılar, sıkıldılar.. vazgeçmediler ve gelecek ay nihayet yeşil sahalara dönecekler. Bu dönemde ihtiyaç sahibi amatör oyunculara çeşitli yardımlarda bulunan Aydın Büyüksehir Belediye Başkanı Sn. Özlem Çerçioğlu'nu tebrik ediyor, eski bir amatör futbolcu olarak teşekkür ediyorum.
*
Geçtiğimiz sezon BAL ligine yükselen Didimspor'un katılım hakkını Efelerspor devralmış. Duyduğum kadarıyla adı da 'Aydın Efespor' olarak değişecekmiş.
Eee ben şimdi Efeler doğumlu bir Aydınlı olarak 'Efespor'u mu destekleyeceğim, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u mu?
Lütfen biri beni ikna etsin.
*
İstanbul'da yapılan Türkiye U18 Salon Şampiyonası'nda, Heptatlon branşında 3. olan Efelerspor sporcusu İsmail Efe Durmuş kardeşimizi tebrik ediyorum. Aydın'a gurur yaşattın genç adam.
*
Bu sezon BAL liginde mücadele edecek olan Yıldızpor'da teknik direktör Mehmet Öztürk'ün yardımcılığına getirilen Şakir Konyalı hocamıza buradan başarılar diliyorum. En kısa zamanda bir röportaj yapalım hocam, yolun açık biliyorum.
*
3. Lig 2. grup'ta son 6 hafta da yaşadığı puan kayıplarının ardından neredeyse şampiyonluğa havlu attı Nazilli. Tokat maçının ardından acil bir operasyonla Hasan hoca gönderilip Fethiye'den taze ayrılan Mesut Toros takımın başına getirildi. Alex Ferguson'u takımın başına getirseler, bundan daha isabetli bir karar olmazdı. Ağrı mağlubiyetini bu zorlu yolda nazar boncuğu olarak görmek gerekir düşüncesindeyim.
*
Geçtiğimiz Cumartesi Keçiörengücü - Eskişehirspor maçında ilginç birşey dikkatimi çekti. Takımın kalecisi henüz 18 yaşına basmış, futbol hayatının bahar çiçeği açmak üzere olan Cengiz Alp Köseer, önünde oynayan stoper 37 yaşına yaklaşmış, futbol hayatının son demlerini yaşayan Sezgin Coşkun.
*
Hafta sonu yasağı nihayet şehrimizde kalktı. Eskiden spor yapmak için uyanır, yasak var diye evden çıkamaz kendimi rahatlatırdım. Şimdi yasak yok ben kalkmıyorum. Ne olacak benim bu halim?
*
Amatör ligler başlıyor, gelişim ligleri başlıyor, bizim antrenörlük kursu muallakta. Antrenörlük kurslarının açılmasını bekliyoruz TFF'ye duyurulur. Sesimizi duyan var mı acaba?