Misli com 3. Lig 2. grup takımlarından Nazilli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor karşısında yediği son dakika golü ile aldığı 1-1 sonuç, hüsran yaşamasına ve hızla irtifa kaybına neden oldu.
Zaten son haftalarda, gönül verdikleri siyah beyazlı takımlarının kötü futbolu ve aldıkları mağlubiyetler ile huzursuz olan taraftarlar, bu maç sonunda da homurdanmaya devam etti.
İstediği sonuçları bir türlü alamayan ve geçen hafta Kütahya deplasmanın da bırakılan üç puan, futbolcuların ruh hallerinden çok şeyler alıp götürmüş, sahada kayıpları oynayan o kadar çok futbolcu vardı ki iyiler arada sırıttı.
Bizler Halide Edip Adıvarspor karşısında Nazilli Belediyespor’un geçen haftayı unutturup kaybedilen puanları telafi edeceğini düşünürken, ne yaptığını bilmeyen dağınık bir Nazilli Belediyespor bulduk sahada. Hocanın ne yapmak istediğini anlamak çok zor, takım son haftalarda hem çok kötü oynuyor, hem de puan kayıpları yaşıyor.
Herkesin ortak görüşü; Hocanın oyunu yeterince okuyamadığı yönünde.
Kötü oynayan futbolcular da bu kadar ısrarcı olunması manidar. Aylardır kadroya dahi alınmayan Kaan ile birlikte Tamer’in oyuna girmesi sağ kanadın çalışmasını sağladı. Golde o kanattan, sahanın en kötülerinden biri olan Bünyamin’in, Tamer’den aldığı pası iyi orta yapması ile geldi. Karşılaşma boyunca Bünyamin üç kez geri pası yapma çabası içerisine girmesi ve bu geri pasları Nazilli Belediyespor’u birçok kez zor durumlara düşürdü. Allah’tan savunmada Berkay toparlayıcı rolü üstlendi de, tehlikeler savuşturuldu.
Saha içinde zor durumlarda sorumluluk alacak bir tane futbolcu göremedim yine. Maç boyunca ne ön bölgede ne de orta bölgede doğru dürüst işleyen bir yer göremedim. Yetenek var, beceri yok, daha doğrusu 10 numaramız eksik. Rakip kim olursa olsun sen kötüysen gerisi de boş.
Son maçlar da bu kadar kötü yönetilen ve kötü sonuçlar alan bir Nazilli Belediyespor ben görmedim. Muratcan kötü, Çapar kötü, Sinan kötü, Bünyamin kötü, Mehmet Ersavaş’ta onlara uydu gerisiyle de bu kadar oluyor. Bence Nazilli Belediyespor’da futbolculara iyi bir tedavi uzmanı (Terapist) lazım.
Daha fazla yazacak bir şey bulamıyorum.
Kısaca;
Nazilli Belediyespor kötü.
Nazilli Belediyespor’da çarşı pazar karıştı dersek, yerinde olur herhalde.
Olumsuzluklar Nazilli Belediyespor’un etrafını o kadar çok sarmış ki neresinden tutsan hayrı yok.
Nazilli Belediyespor da futbolcular da ruh yok. Benliklerini kaybetmişler.
Hal böyle olunca da bu gün işin kolayına kaçtılar.
Mücadele yok, güç yok. Son dakikaları çıkaramıyorlar.
Maç sonu takımı adına sahanın en iyisi olan Oktay’ın isyanı bu yöndeydi.
Şampiyonluk uçup gidiyor,
Taraftar; sabırsız ve öfkeli. Herkes umutsuz…
Maçlar devam ediyor. Bekleyip göreceğiz.