Elinde olan parayı elinde olan saygınlığı elinde olan huzuru bunları bilmek istemiyorum umurumda değil. Bildiğim tek şey bir hayalin olduğu ve bu hayali gerçekleştirmemek için inancını kaybettiğin anlardan itibaren insanlara ve en önemlisi de kendine söylediğin yalanlara odaklan istiyorum.sanki başkaları istediği için bu dünyada yaşıyormuş gibi görünmekten vaaz geç. Sana gerçekçi olmanı söyleyen insanları dinlemekten sana bir hiçmişsin gibi hissettiren insanları yanında bulundurmaktan hayatını bir uçurumun kenarına sürüklemekten vazgeç. Ve sebebi ne olursa olsun ‘’pes etme.!’’ hayallerinden vaz geçme unutma pes eden her insan aslında yaşamaktan da vazgeçen bir insandır nerden mi biliyorum kendimden ama her karanlığın içinde küçükte olsa bir ışık vardır buna inanmak bununla var olmak için çabalıyorum her güne.
Ve hep Mevlananın şu sözü gelir aklıma umutsuzluğa düştüğümde.’’Kalbin bir gün seni sevgiliye götürecek. Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak. Sakın acında kaybolma. Bil ki çektiğin acı bir gün dermanın olacak.’’
Senin hayata dair umutsuz olmadığını biliyorum en azından öyle olmasını umuyorum.eğer öyle olmasaydı şuan hayallerin için yaşadığını ve yaşattığını hisseder miydin sence? Hayat seni iki kat uğraştırabilir önemli olan ne kadar uğraştığın değil ne için uğraştığındır. Kendi yönünü kendi doğrularını bulmaktan asla vazgeçme unutma insan.‘’yirmi yaşında ölür ama yetmiş beşinde gömülür.’’ belki korkuların, engellerin yada vermen gereken eğitimlerin olabilir yada her zaman bir hiç olarak kalmaktan korkuyo olabilirsin. ama asla vazgeçme ne bildiğin yoldan ne de seni sen yapan o sınırlardan sen mükemmelsin ve umarım hayatta hep seni mükemmel kıllar unutma ne kadar kaybedersen ne kadar düşersen ayağa kalktığında okadar fark yaratırsın.
Çünkü; farkı yaratan sadece sen olursun.
Dünyayı değiştiremiyorsan dünyanı değiştirmelisin…