Merhaba SES Gazetesi okuyucuları. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle hafta sonu evlerimizde geçirdiğimiz şu vakitlerde sizlere can sıkıntısına iyi gelecek beş site önereceğim. Öğreneceğiniz bu siteler son derece eğlenceli olup yeni keşifler yapmanızı sağlayacaktır. Pandemi sürecinde pek çoğumuz vakitlerimizi evlerimizden geçiriyoruz. İçişleri Bakanlığının son olarak yayınladığı genelgeye göre hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının da gelmesiyle birlikte evde sıkkınlığımızı giderecek bazı şeyler bulmak isterseniz yazıma bir göz atın derim. Bunlar arasında film izlemek, oyun oynamak gibi eylemler en güzel çözümler gibi görünse de bazı insanlar sıkkınlığını gidermek için daha farklı yollar arayabiliyor. İŞTE O 5 SİTE; GİZLİ KAPI; Sitede yer alan kapıya her tıkladığınızdan Google Haritalar'la bağlantılı olup tamamen rastgele bir yere gidiyorsunuz.
AİRPANO; Bu site, dünyanın dört bir yanında bulunan özel konumların yüksek çözünürlüklü panoramik görüntülerini sunuyor.
RAİNFOR.ME; Yağmurun sesi insana iyi gelir. Gözlerinizi kapatın ve hayal edin...
LİVEPLASMA; Son derece güzel bir tasarıma sahip LivePlasma, sevdiğiniz bir müzisyen üzerinden yeni şarkıcılar tanımanızı sağlayabilir.
RADİOOOOO; Bu siteden kesinlikle memnun kalacaksınız. Haritada istediğiniz bir ülkeye tıklayıp orada döneme göre sevilen müziği dinlemeye başlıyorsunuz