Instagram’da her gün milyonlarca fotoğraf paylaşılıyor ama bunların içinde bazı insanların en çok dikkatini çeken iş adamları yada aşiret çocuklarının yaşadıkları hayat tarzı oluyor ve oldukça’da konuşuluyor.
Bunun yanı sıra instagramdaki 'aşiret_türkiye' hesabı oldukça ilgi görüyor. Bence bunun nedeni ise insanların iş adamlarının yaşam biçimine olan merakı pek çok iş adamının olduğu bu sayfada her gün aktif bir şekilde Türkiye’nin önde gelen isimleri ve yaptıkları işler paylaşılıyor.
Belki de iş adamlarının bu kadar sevilmesinin nedeni ağır başlı olmalarından kaynaklıdır. Para, araba, lüks yaşamlarına şan katacak ultra lüks kıyafetler yada evler günümüzde herkesin bir hayli ilgisini çekmiş durumda. Gittikleri mekanlar harcadıkları para yaptıkları iş gündem olmuş durumda ki bir çok iş adamınında; 'gönlü zenginler' araştırmasında yer aldığını unutmamak lazım. Aslında konu onların kazandıkları paraları nasıl harcadıkları değil.belkide o paraları kazanırken ne zorluklar çekip badireler atlatıklarıdır.
Unutmayın biz sadece kaf dağının şatafatlı kısmını görüyoruz ve gördüğümüz şeyleri benimsiyoruz. Neticede hepimiz şu gerçeği biliyoruz ki para kolay kazanılmıyor. Belkide odaklanılması gereken şey, bazı iş adamlarının ne kadar ‘özverili’ olduğudur.
Aşiret Türkiye Sayfası 123 Bin takipçisiyle güncel yerini instagramda korumaya devam ediyor ve bu gidişle kendi bünyesindeki bir çok sayfayı da geçecek gibi.