Gazetemizde ki bu ilk yazımda, öncelikle siz değerli 'Ses Gazetesi' okuyucularını saygıyla selamlamak istiyorum.
1946 yılından bu yana, yayın hayatını sürdüren, Türkiye'nin en eski 10 gazetesi arasında yer alan, böylesine köklü ve saygın bir medya kuruluşunda yer alacak olmaktan dolayı, onur duyduğumu belirtmek isterim.
Spor'un içinden gelmiş biri olarak, köşemde ortak tutkumuz olan futbol ve diğer spor dallarımızdan, keyifle okuyacağınızı düşündüğüm konuları tarafsızca ele almaya çalışacağım. O halde haydi başlayalım. Keyifli okumalar..
- Sökespor yönetimini tebrik ediyorum. Taraftar kart uygulamasıyla müthiş bir iş yapıyorlar. Şehrin esnafına, iş adamlarına, gencine, yaşlısına kısacası tüm Söke halkına taraftar kart satarak hem kulübe maddi destek kazandırıyorlar, hemde kulübe olan aidiyet duygusunu uyandırıyorlar. Gerçekten fikir kimden çıktıysa tebrik ediyorum. Alkışlar Sökespor yönetimine.
- Bu sene BAL ligi Aydın futbolu için çok çekişmeli ve heyecanlı geçecek. 6 takımımız gruptan Profesyonel Liglere yükselmek için mücadele edecekler. Tüm temsilcilerimize başarılar diliyorum.
*
Aydın'a yeni bir stadyum şart!!
Birçok siyasetçinin yıllardır seçim vaatleri arasında yer alır Aydın'a yeni bir stadyum yapma projesi. Zeybek arenalar, Yeni Menderesler, Efe stadyumları... İsim çeşitliliği çok. Fakat ne hikmetse seçilen hiç kimse bu konuyu bir daha açmaz hatta üstünü kapatmakla kalmaz bir daha açılmasın diye beton dökerler. Çevre illerimizin hemen hepsinde ardı ardına yeni stadyumlar, modern spor tesisleri yapılırken Aydın'ımız maalesef bu konuda da öksüz bir çocuk edasıyla dışlanmakta, üvey evlat muamelesi görmektedir. Siyasi tercihi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde olan her şehir eşit muamele görmelidir.
*
- Kimlere destek olalım?
Şehrimizin kadın futbol takımlarına
Amatör spor kulüplerimize
Yerel basınımıza
*
'Ben belli bir takıma karşı oynamam. Ben yenilgiye karşı oynarım'
Eric Cantona