Bu yazımda akıllı telefon, tablet gibi cihazlara indirip kullanabileceğiniz en iyi mobil fotoğraf düzenleme uygulamalarını derledim.
Evet herkesin malumu oluğu gibi ülkemizde yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında 20 yaş altı ile 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamaları, işyerlerinden ücretli yada ücretsiz izinli olanlar, kısa çalışma yada home ofis çalışma imkanları mevcut. Elbette ki bu yasak sürecinde gerek cep telefonu gerekse bilgisayarlarla aşırı derecede haşır neşir olduğumuz bir gerçek. İşte zamanınızın büyük bir bölümünü harcayan teknoloji alanında da, sizde fark yaratan özellikleri ile öne çıkan uygulamaları deneyerek daha güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.
Mobil fotoğrafçılık sektöründe kullanılan popüler uygulamalar listesinin üst sıralarda yer alıyor. Yalnızca özgün filtreleri ile değil yazılımları ile de daha net fotoğraflar çekmenizi sağlayan mobil fotoğraf uygulamalarını bu yazımız ile keşfedebilirsiniz.
Fotoğraf düzenlemek kimi zaman çekmekten daha zor olabiliyor. Doğru açıyı yakaladıktan sonra fotoğraf düzenleme uygulamaları ile sosyal medya hesaplarınızdan fark yaratabileceğiniz gibi, stok görsellerinizi yükleyebileceğiniz sitelerden de para kazanabilirsiniz.

İşte Android ve iPhone için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları:

VSCO
Adobe Photoshop Express
Snapseed
Focos
Flickr
Prisma
Adobe Photoshop Lightroom CC
Afterlight 2
PicsArt
Hypocam