Günde 3 bin 368, yılda 1 milyon 580 bin 48 trafik kazasının yaşandığı, bu kazalarda yılda 6 bin 675 kişinin hayatını kaybettiği, 307 bin kişinin yaralandığı,sakat kalanlarla birlikte trafik kazalarında yılda ortalama 10 bin kişinin hayattan iptal olduğu bir ülkede sırf “Mahallenin Kabadayısı” ayaklarında, delikanlılık adına uygulandığı zaman dünya çapında yüzde 30 oranında hayat kurtardığı tespit edilen trafik kurallarını hiçe sayarak, yaya kaldırımını bırakıp, asfaltın göbeğinden yürüyen vatandaşlarımız gibi içinden geçtiğimiz Koronalı günlerde de bazı vatandaşlarımız Koronaya meydan okumaya devam ediyorlar. Ne sosyal mesafeye dikkat ediyorlar, nede maske kullanıyorlar. Ve bu arkadaşlarımızın büyük bir bölümü eğitimli kimselerden oluşuyor.
Covid-19 yeni tip koronavirüs’ün belirtilerini görmüyorlar kendilerinde, "Öyleyse ben hasta değilim” diye düşünüyorlar. Oysa Covid-19 insan vücudunda 14 gün kendisini gizleyebiliyor. Hal böyle olunca hiç kimse Covid-19 konusunda kendisinden emin olamaz diye düşünüyorum. Böylece Allah korusun kendilerinde bulunan virüsün karşılıklı konuştukları muhataplarına bulaşmasından gaflet içindeler.
Tekrar söylüyorum, taktığımız maskeler bizi muhatabımızın saçtığı virüslerden korumaz,ancak bizim başkalarına virüs bulaştırmamızı yüzde 90 oranında önler. İşte o yüzden diyorum ki, sevdiğinizi söylediğiniz insanları gerçekten seviyorsanız,belki farkında bile olmadığınız virüslerinizin sevdiklerinize bulaşmasına izin vermek istemiyorsanız lütfen maske takalım. Yada bu millete düşman değilseniz insanlarımız arasında yaşıyorsanız hem sosyal mesafeye dikkat edin hem de maskenizi lütfen takın. Covid-19 yeni tip koronavirüs belki size çok fazla zarar vermeyebilir,belki farkına bile varmadan hastalığı geçirebilirsiniz,ancak farkına varmadan zayıf bünyeli bir insana virüs bulaştırıp hastalanmasına ve hatta ölümüne sebep olabilirsiniz.Kısaca bir başkasının katili olmamak için lütfen maske takalım.
Son gelişmeler ülkemizde Covid-19 yeni tip koronavirüs’ün duraklama dönemine girmek üzere olduğu yönünde belirtiler veriyor. Tabii ikinci bir dalga olmazsa. Aslında bana sorarsanız bu virüs hayatımızdan tamamen silinse bile bir daha yaşamın eskisi gibi olabileceği yönünde şüphelerim var. Her ne kadar Dünya Elitlerinin kontrolündeki Dünya Sağlık Örgütü Covid-19’un laboratuar ürünü olmadığını iddia etse de,bu iddia yeterince inandırıcı olmaktan uzak. Dün Kuş Gribi, Domuz Gribi bugün Covid-19 yeni tip koronavirüs, yarın kim bilir hangi virüs? Artık bu gün ellerindeki, gıda, ilaç, silah ve teknoloji şirketleri ile insanlık üzerinde nüfus planlaması yapmaya çalışan canavar ruhlu dünya elitleri yönetimi bırakmadan kafamızda hep bir soru işareti olacak. “Sırada ne var?” “Şimdi hangi silahı kullanacaklar?”
Dünya Elitlerinin dünya insanlığı için hazırlayıp ortaya sürdüğü nüfus planlaması tiyatrosunda figüran olmak istemiyorsak bundan sonra tedbiri asla elden bırakmamak zorundayız. Zira bunların dünya nüfusunu 500 milyona çekmek için kullandıkları enstrümanlar sadece Covid-19 yeni tip koronavirüs değil, Zira Biyolojik başka silahlar da var. Yeryüzünden 10 km.yukarıya yani Atmosferin İyonosfer tabakasına radyo dalgaları göndererek yapay depremler oluşturabiliyorlar. Chemtral teknolojisi ile iklimleri değiştirip yapay fırtınalar çıkarabiliyorlar. Son becerileri ise 5G Teknolojisinin yaydığı elektromanyetik dalgalar yoluyla insanlarda Alzheimer, Parkinson vs. yeni tür hastalıklara sebep olabildikleri gibi toplu halde kuş ve arı ölümlerine de sebep olabiliyorlar. En tehlikelisi de toplu arı ölümleri. Zira dünyada arıların nesli tükenirse insan neslinin de en çok 4 yıl ömrü kalmış demektir.
Bu arada 22 Mart 2020 tarihinden itibaren yaşlılarımızı eve kapattık. Aradan biraz zaman geçince 20 yaşından küçükleri de kapattık eve. İyi güzel de eve kapattıklarımızın psikolojisini hiç düşünmedik. Evde çok kapanınca bazı insanların psikolojileri bozuluyor. Psikolojisi bozulan insan ne yapar. “Acaba bende hasta mıyım?”, “Hastalık bana da bulaşır mı?” “Bana da bulaşırsa atlatabilir miyim?” “Yada ölür müyüm?” Velhasıl evde fazla kapanmak bazı yaşlılarımızı hastalık hastası yapabilir. Sadece yaşlıları değil gençleri de hastalık hastası yapabilir uzun süre eve kapanmak. Bence okullarda olduğu gibi teneffüse çıkmaları sağlanmalı eve kapananların. En azından haftada birkaç gün sabah ya da akşamüzeri evden sokağa teneffüse çıkmaları sağlanmalı. Unutulmaması gereken Yaşlılar sofraların bereketi aynı zamanda bir ulusun hafızasıdır.
Usta Gazeteci Yazar Arslan Bulut’un 25 Mart 2020 tarihli Yeniçağ Gazetesi sitesinde yayınlanan “Bill Gates’in Korkunç İtirafları” başlıklı yazısında şunları söylüyor;”Koronavirüs salgını konusunda bilimsel yada kurgusal bütün tartışmaların içinde Bill Gates var.Kendisiyle yapılan ve 20 Mart 2020 tarihinde yayınlanan son röportajda -“Etkili bir tedavi ne zaman mümkün olabilir?” sorusuna cevap verirken “Vakıf, endüstrinin tüm yeteneklerini devreye sokarak bir terapötik hızlandırıcı düzenledi. Buradan bir şey çıkacağını umuyorum. Bir antiviral veya antikorlar,iyileşen insanlardan alınan kanı (plazmayı) kullanmak ta olabilir.”dedi. “Klorokin, hidroksiklorokin hakkındaki düşünceleriniz nedir?” sorusuna; “İncelenen bir çok terapötik ilaç var. Terapötik ilaç için tüm fikirleri tarıyoruz.” Cevabını verdi. Gates; ”Karantinanın ekonomik etkisi büyük olacaktır.ancak bahsettiğim (test parçacığı) iyi geliştirilirse sonunda tekrar açılabiliriz. Bence bu salgın kontrol altına alındıktan sonra hükümetler ve diğerleri bir sonrakine hazır olmak için büyük yatırım yapacaktır. En çok zarar görecek gelişmekte olan ülkelere yardımcı olmak için küresel işbirliği şarttır. Tüm dünyada terapötikleri test etme ihtiyacı var. Virüs ulusal sınırları tanımıyor.” Dedi.
Peki Terapötik nedir? Parçacık nedir? Tüm dünyada insanlara hangi yolla verilmesi düşünülüyor? Bütün dünyayı 18 ay sürecek bir salgınla korkutarak ve evlerine kapatarak mı? Salgının 18 ay süreceğini New York Times resmi bir rapora dayanarak açıkladı. Bill Gates bu konudaki soruyu geçiştirdi.”
“Bill Gates’in bahsettiği Terapötik veya parçacık,”protein kenetli reseptör” demektir
Şimdi buda ne demek? Diyenler çıkabilir. Çip’tir, Çip… Bill Gates her insanın proteinlerine kenetlenecek reseptör geliştirildiğinden bahsediyor.”
Yukarıda Usta Yazar Arslan Bulut’un yazısını okuyunca İlgimi çeken husus Covid-19 yeni tip koronavirüs biyolojik bir silah olarak önümüzde dururken Teknoloji devi Bill Gates’in konuyla ilgili ahkam kesmesi. Hal böyle olunca ister istemez Covid-19 yeni tip koronavirüs’ün laboratuar ürünü olduğu ve 5G türü manyetik dalgalanmalarla hayatını idame ettirdiği konusundaki inançlarımız güçleniyor.
Selam ve Saygılarımla.