Bu gün bir iyilik yap kendine.Teşekkür ederim,rica ederim de. “Bir şeye ihtiyacın var mı?” yada “Konuşmak ister misin?” de kendine. Bu gün kendine dön ve deki “En sağlam 2 dost olduk uzun yıllardır arada bir tökezledik ama yine beraber toparladık.” Bu gün kendine sevgi sözcükleri söyle öyle etkilemeye çalışmakta olmasın niyetin. En dürüst kimliğini biliyor yine kendin ona cesur ona net ona yalansız ol.
Bu gün çikolata al kendine yada bir çiçek değerlisin ve değersin de.Sen üstesinden geldin geldin her şeyin ve yine her şeyin üstesinden geleceğiz de.”şımartma kendini olanları söyle” dedim ya en bilinmeyen kimliğin dahi onda keşfedildi. Bir kafede kahve ısmarla kendine yada ne bileyim yol boyu yürürken pamuk şeker al kendine.
Bulaşsın ağzına burnuna pembe şekercikler. Sev bu gün kendini “Seni seviyorum” de. Yolda yalnız bırakmayan tarafına, hesaplardan, kartlardan, kiradan ,borçtan, alacaktan bahsetme. bu gün.
Bu gün sadece sev sevdiğini anlat bunu etrafımızda olan herkese yaparız fakat kendimize hiçte yaşatmayız bu duyguyu.Bu duyguyu yaşamanın keyfine sende var bu gün.