Nazilli Belediyespor futbolcularını kutlamak gerekiyor. Sezon başından beri ekonomik sıkıntılara rağmen sahada iyi mücadele etmesini biliyorlar.

Nazilli Belediyespor bu sezon sahasında farklı kazanmasını da biliyor. Misafir takım Halide Edip Adıvarspor karşısında maça yüksek tempo da ki, kazanma hırsıyla başlayan Naz Naz, aradığı ve arzuladığı golleri çok erken buldu ve bizlere, ilk yarıda maçı farklı bir skor ile bitirebileceğinin de sinyallerini verdi diyebilirim.. Karşılaşmaya, kanatları iyi kullanarak Aziz ve Burak ile etkili ataklar içerisinde görünen siyah beyazlılar bu oyuncuların içeriye yaptığı gol servisleriyle tribünleri heyecanlandırdılar. Siyah beyazlıların bu oynama isteğine, rakip takım İlk yarıda sadece Mustafa, Necati ve Hüseyin ile direnç göstermeye çabaladı, o kadar…. Ev sahibi Nazilli Belediyespor adına ortaya güzel futbol seyrettik. Gözlerimizin pası silindi.. Futbol için amaçta bu değil mi zaten.. Golleri ilk yarıda erken bulan siyah beyazlılar, ikinci yarı başında zaman zaman tehlikeyi kalelerinde fazlasıyla hissettiler, oyunu istedikleri gibi yönlendirmekte sıkıntı yaşadılar. Tecrübeli ayaklara sahip olan Nazilli Belediyespor sahanın her yerinde topa hükmetmede çok sıkıntı çekti. Maçın başında ki o takım gitti bambaşka bir takım geldi sanki sahaya. Skoru koruma telaşı ve geçen hafta alınan mağlubiyet bu tür oyuna mecbur kılmış olabilir. Maç 2-0 iken Aziz, Sedat ve Yunus ile kaçırılan goller takımı iyice sıkıntıya soktu. Bir başka neden de, Halide Edip Adıvarspor’un, uzun süre oyunun kontrolünü elinde bulundurarak çok direnç göstermesi ve tehlikeli ataklar yapması da etken oldu diyebiliriz. Aradığı golü darbeli kafa vuruşuyla, Tugay ile bulan misafir takım, skoru 2-1’e getirince daha da direnç gösterme fırsatı buldu. Bunda ev sahibi takımda her zaman iyi futboluna alıştığımız defansın telaşlı ve acemice oyunu etkili oldu. Oyun içerisinde iki türlü oyun seyrettik. İlk yarı Nazilli Belediyespor’un, ikinci yarıda da Halide Edip Adıvarspor’un müthiş oyununu seyrettik. İki takımada gidip gelen bu maçı naz naz uzatmada bulduğu gol ile 3-1’lik skorla bitirmeyi başarırken, kötü oynarken de kazanmayı iyi bildi. Bir tarafta şampiyonluk ve play-off hesabı peşinde koşan bir takım ile ligden düşmemenin hedefinde olan diğer bir takımın onurlu mücadelesini izledik… Futbol aşığı olan Nazillili sporseverler, kapalı havada rağmen bu güzel pazar gününde, bol gollü galibiyet ile Nazilli Belediyespor’un verdiği ışığı gördüler….

İlk yarı için son iki haftaya girildiğinde şans Nazilli Belediyespor’un kapısını çaldı. Futbolcu kardeşlerim bundan sonra her şey sizlerin beyninizde ve ayaklarınızda bitiyor. Unutmayın ki takımı buraya sizler getirdiniz, bir üst lige de sizler taşıyacaksınız. Ben inanıyorum. Allah sizleri utandırmasın diyorum.