Grubumuzda 11.hafta sonunda, heyecan iyiden iyiye arttı. Son iki karşılaşmasından 3-1’lik sonuçlarla 3 er den 6 puanı hanesine yazdıran Nazilli Belediyespor, bu hafta sonu kendi sahasında ligde tutunabilmek için uğraş veren Osmaniyespor’u 4-0’lık sonuçla uğurladı. İç sahadaki karşılaşmalarda başarılı bir grafik çizen siyah beyazlı lider Nazilli Belediyespor, sahasında oynadığı 6 maçta 14 puan alarak mağlubiyet yüzü görmezken, dış saha maçlarında da oynadığı 5 karşılaşmada 10 puan toplayarak, 1 mağlubiyet ile puan tablosunun en üstünde yer aldı.
Güzel havanın ve Nazilli Belediyespor’un son haftalardaki etkili olan üstün performansı neticesinde az da olsa tribünler dolmuştu. Dolu tribünlerde bulunan Nazillili taraftarlar, karşılaşmanın başından sonuna kadar naz nazı tezahüratları ile desteklediler. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte galibiyet sevincini futbolcu, teknik ekip, yönetici ve taraftarların birlikte yaşadıkları, görülmeye değerdi. Başarılı çalışmalarının meyvelerini almaya başlayan siyah beyazlılar, gruptaki diğer takımlara gözdağı vermiş oldu.
Son yıllarda böylesine bir başarıyı yakalamakta zorlanan siyah inciler, takım olma ruhu içerisinde, başarının örneklerini bu sezon seyircilerine sunmanın onurunu, gururunu yaşıyorlar.. Takım olma olgusunun ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan birisiyim. Başkanıyla, yöneticisiyle, teknik ekibiyle, malzemecisiyle, masörüyle, doktoruyla, hizmetlisiyle ve futbolcusu ile inanarak, kenetlenerek daha erken olacak ama şampiyonluğu hak edeceğinizi düşünüyorum. Başarının en büyük mimarı olan teknik direktör sayın Yavuz İncedal hoca ve teknik ekipte görev yapan diğer yardımcı hocalarımızı da, bizlere ve seyircilere böyle bir takım kurarak, izlettikleri için teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse şampiyonluk herhalde en çok onları mutlu edecektir....! Ve futbolcular; çıktıkları bu uzun maraton da, akıttıkları her alın terlerinin karşılığını almak üzereler... Sizleri ayakta alkışlıyorum..
Takım olarak her şeyi hak ediyorsunuz..