Nazilli Belediyespor-Diyarbekir karşılaşması da zirve hesapları yapan iki takımın buluşması olarak da anlatılabilir. Mücadelenin başlaması ile birlikte, karşılaşma boyunca denk kuvvetlerin teknik ve taktik stratejilerini izledik. Her iki takım da ikinci bölgede iyi mücadele gösterdiler.
Nazilli Belediyespor’un, ilk yarı Volkan, Diyarbekirspor takımının da Reşo ile net fırsatları değerlendiremediğine şahit olduk. 57. Dakikada Nazilli Belediyespor ve 60.Dakikada Diyarbekirspor takımlarının ceza sahası içerisinde buldukları goller, adam paylaşımın da eksik kalma ve karamboldeki topu takip etmemenin cezasıydı diye düşünüyorum. Diyarbekirspor takımı kaliteli oyuncular ile takviye yapılarak üst sıraların iddialı takımı olmuş. Çok koşuyorlar iyi mücadele ediyorlar. Tecrübeli hoca Selahaddin Dinçel iyi bir oyun tarzı kurmuş takım üzerinde. Hal böyle olunca ev sahibi Nazilli Belediyespor Volkan ile kaçırdığı pozisyonların hesabını yaparken oyunun kontrolünü uzun süre Diyarbekirspor takımına verdi. Karşılaşmanın berabere biteceğine inanmaya başlayan iki takım oyuncularına ve taraftarlarına,
85.Dakikada oyuna giren Yunus, isyan etti. Uzatma dakikalarında kendi çabaları ile bulduğu iki gol ile Diyarbekirspor taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, kendi seyircisine mutluluk yaşattı. Nazilli Belediyespor, ilk dakikalarda kopartabileceği maçı, son saniyelerde kopararak kazandı. Hanesine 3 altın puan yazdırdı. Günümüzde milyonlarca insanı ekranlara kilitleyen, spor sahalarına sürükleyen, futboldaki güzellik “Gol” ile süsleniyor. Futbolu oynayan oyuncuların topu kaleye sokma hedefinde olması ‘Gol’ü anlam kazandırıyor. Nazilli Belediyespor’da Yunus, “Golü” bize öyle bir anlattı ki anlatmakla kalmadı çok güzel de yaşattı. Helal olsun. İnsanın aklına Volkan mı? Yoksa Yunus mu? Sorusu da gelmiyor değil….. “Maça Gidiyoruz” projesi kapsamında, Yurtta kalan öğrenciler ile Özel çocukların karşılaşmayı izlemeleri maça bir başka anlam kattı. Seyircilerin ilgisi özellikle kadın seyirci sayısındaki artış takdire şayandı. Tribünler hep böyle olmalı.