Şu ana kadar yaptığımız her şeyin olumlu yada olumsuzluğunu yaşıyoruz ondan dolayı yapman gereken ilk durum iyiliklerini çoğaltmak olabilir. Bu gün dün olmadan hareket vakti.
Bugün olanlar yarın seni umutlandıracak hırslandıracak ve hedefe götürecek olan bu günler olacak.
Her gün daha mutlu bir gün için uyan her gün daha farklı bir gün ve bu gün de dün olacak iyi şeyler biriktirme vakti,her şey güzel olsun, her şeyden istediğini al heybeye.
Her güzel şey göz menzilimize girer fakat saniyelik bakıp geçtiğimiz için farkına varmayız, her şeyi görebilirsin ancak her şeyi fotoğraflayamazsın.
Bugün en güzel fotoğrafları çek. En berbat olduğun an da dön ve bak onca güzelin içinde nasıl kötü olanlar yer etti sende? Unutma ki kötüleri ancak iyiler yener.
Başkası senin yerine fotoğraf çekiyor. Ben sana diyorum ki sen çek o fotoğrafı sen gör o güzelliği sen dokun hislerine sen düşüncelerini tanı.. Geçmişi değiştiremezsin sadece geçmişi ders kitabı olarak okumuş ve ilerlemiş olacaksın.
Yarayan ve yaramayan konular üzerinde seçme yapacaksın,1 ay sonrası daha farklı bakacaksın olaylara insanlara yaşadığın her şeye. Şu an sihirli bir değnek yok dokunalım değişelim her şeyi fakat o sihirli değneğin zihnimizde oluşmasına izin verip sıralı bir şekilde ilerleyerek ve şu anda içinde bulunduğun ortamı da istediğin duruma getirerek eğlenerek değişeceğiz.
Kalbin diyecek ki, bur da kalmak sana iyi gelmiyor. Komut gidecek beynine düşünmeye başlayacak çözümleri sunacak, ruhun onaylayacak, bedenin harekete geçecek. Bir tren garında beklemişsin saatlerce ve tren geliyor fakat kısa bir süre (saniyeler) durup harekete geçecek.
O trene ilk adımı atmanın güveni heyecanı telaşı ile uyan ve hayatı kucakla..