Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Yozgatspor karşılaşmasını, şanssızlık neticesinde kazanamayan ve liderliği kaptıran Nazilli Belediyespor, bu şanssızlığını Altındağ Belediyespor karşısında son verdi ve ayağına gelen liderlik fırsatını bu kez geri çevirmedi.
İstediği oyun tarzını, ilk yarıda tam olarak sahaya yansıtan siyah beyazlılar, karşılaşmada daha ilk yarım saatte istediği farklı skoru yakalayınca da sıkıntı yaşamadan ilk yarıyı moralli bitirdi. Topla oynama oranına bakıldığında, ilk yarı sonuna kadar, ev sahibi Nazilli Belediyespor’un bariz üstünlüğünü tribünlerden gördük.
İlk dakikalarda Burak ile öne geçmenin coşkusunu yaşayan Naz Naz, daha çok rakip saha da görünürken, çok geçmeden 23. dakika da kazanılan penaltıyı tecrübeli sol ayak Sedat ile değerlendirerek farkı ikiye taşıdı. Sahanın en iyisi Ufukcan’ın, akıllı bir şekilde topu filelerle buluşturması tribünleri de renklendirdi. Takıma adına üçüncü golü atarak skor tabelasına 3-0 yazdırdı.
Konuk ekip Altındağ Belediyespor’un müsabakanın ikinci yarısına, üzerindeki ölü toprağını sanki soyunma odasında bırakıp gelmiş olduğunu gördüm. Kaptan Hüseyin ve Barış’ın organize ettiği sağlı sollu kanat atakları ile rakibinin oyununu bozan, rakibinin topla oynamasına izin vermeyen, fizik gücünü ikili mücadeleler de iyi kullanan Ankara temsilcisi, sahanın da topunda hakimiyetini ele geçirdi. Aradığı golü 69. dakikada Barış ile bulan Altındağ Belediyespor bu golle birlikte, uçup giden moralleri ve özgüvenini tekrar geri getirdi ve oyuna ortak olmak istedi. Ancak Tecrübeli Nazilli Belediyespor defansı akıllı oynayınca bu amaçlarına ulaşamadılar.
Üst sıralardan kopmamak adına, zor geçen bir haftayı Nazilli Belediyespor kayıpsız geçti. Liderliğiniz hayırlı uğurlu, şansınız bol olsun…