Geçen sezon Play-Off tan dönen Nazilli Belediyespor, bu sezon bu statta her yönüyle farklı olacağını 5-1’lik skorla seyircilerine ve rakiplerine göstererek gözdağı verdi.

Sezonun ilk maçında deplasman da Muğlaspor karşısında 1-1’lik eşitlik ve 1 puanla dönen Nazilli Belediyespor,  Batman Petrolspor karşısında ilk 20 dakika zorlansa da, daha sonra maçta dengeyi yakalayıp ilk yarı biterken skoru da lehine çevirince, karşılaşmayı çok ciddi bir antrenman maçına çevirdiler.

Aziz Kızılgün gibi, forvetin arkasında üç bölgede de oynayabilecek bir oyuncu var Nazilli Belediyespor’da. Aziz’in karakteri ve oyun yapısıyla siyah beyazlılara bu sezon çok katkı yapacağı gözlemleniyor.
Siyah beyazlılar da oyuncuların coşkusu, hırsı ve azmi, genç oyuncuların ve tecrübeli Sedat’ın oyuna girmesi Nazilli Belediyespor adına maçı tamamen şölene dönüştürdü. Grupta iddialı takımların puan kayıpları da skorun üzerine bal kaymak oldu.

Naz Naz’ın iki beki çok da etkili olmamasına rağmen skoru farklı aldı. Devşirme sol bek İlyas, beklentilerin üzerinde bir mücadele örneği gösterdi. İkinci yarıda misafir takımda sonradan oyuna giren tecrübeli Ali Kuleli karşısında zorlansa da maçın genelinde başarılıydı. Volkan hücum da ciddi alanlar açtı, Batman defansı onunla uğraşırken, Polat geldi golü yaptı, Burak geldi golü yaptı. Aziz etkili oyunu ve ilginç golü ile farkı açtı, Volkan işini yaptı golü de buldu, sonradan oyuna giren Sedat usta ayak işi yaptı ve skoru perçinledi.

Atılan 5 gol kesinlikle Nazilli Belediyespor’u aldatmamalı. Mutlaka ileriye iyi bir takviye forvet alınmalı. Koca sezon bir santrafor ile geçiremeyiz. Volkan iyi bir futbolcu, kapris yok görev aldığında her zaman elinden geleni yapacak görüntüsü var birde lige ve takımına iyice alışınca daha iyi olacağından şüphem yok. Geçen seneki Görkem’den kat ve kat fazla bir golcü.
Sonuç olarak Batman Petrolspor karşılaşması Nazilli Belediyespor için, eğlenceli ve güzel bir oyunla alınan 5-1’lik harika bir galibiyet ve moral oldu.