TFF 2. Lig ve 3. Lig, 2022-2023 sezonu yakın zamanda seyircisine merhaba diyecek.
Bir üst lig olan Spor Toto 1. Lig’e çıkmak için birçok kulüp son hazırlıklarını tamamlamaya, son transferlerini yaparak maç saatlerini beklemeye başladılar.
Aydın ilimizi bu sezon profesyonel olarak, 2. ligde Nazilli Belediyespor, 3. ligde de Kuşadasıspor ve Efeler 09 SFK temsil edecek.
3 güzide takımımız da transfer sezonunun başlaması ile birlikte, bütçeleri oranında birçok oyuncu ile hem yollarını ayırdılar hem de yeni oyuncuları kadrolarına dahil ettiler. Yeni bir sezon, yeni bir yapılanma ve yeni bir heyecanın içerisine girdiler.
Sporda başarının birlik ve beraberlik içerisinde, çalışma ile geldiğini düşünürsek, her üç takımımıza güçlü rakipleriyle mücadelelerinde seyirci olarak onları yalnız bırakmamayı da bizlerin üzerine düşen görev olarak algılamalıyız. Burada seyirciler birlik olmalı, ayrı ayrı taraftar grubu olsanız da, tek çatı altında takımlarını desteklemeli ve tek yürek olmalı, olmalıdırlar da. Onlar olmadan maçların tadı tuzu olmuyor. Yıllardır Aydın futbolu, taraftarları tribüne bir türlü çekemedi. İnşallah bu sezon Nazilli Belediyespor, Kuşadasıspor ve Efeler 09 Spor Futbol Kulübü takımlarımızın yenilenen kadrosunun merakı ile taraftarları statlara çekmelerini çok arzuluyoruz, bekliyoruz.
Kendinizi nasıl hissederseniz hissedin, ancak şehrimizin Profesyonel liglerde mücadele eden güzide kulüpleri olan Nazilli Belediyespor, Kuşadasıspor ve Efeler 09 SFK takımlarımızı, birlikte dostane ve kardeşlik içerisinde yardımlaşarak destekleyelim. Onların iyi gününde de kötü günlerinde de hem Nazilli'de hem Kuşadası'nda hem de Aydın'da hep yanlarında olalım.
Sıcak, soğuk, yağmurlu, çamurlu, yeni heyecan bekle bizi...! Özledik seni...!