Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Güvenli Gıda ve İş Yeri Hijyeni Denetim ekibi tarafından yapılan denetimlerde, fırınların imalathane bölümlerinin, un depolarının ve üretim malzemelerinin hijyen koşullarına uygunluğu ile ekmeklerin gramajları kontrol ediliyor. Kuşadalıların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca iş yerlerinin ruhsatları da inceleniyor. Kuşadası Belediyesi’nde görevli gıda mühendislerinin katıldığı kontrollerde, işletme sahipleri ve çalışanlara uyulması gereken kurallar hakkında bilgi de veriliyor. Kuşadası Belediyesi yetkilileri, Zabıta Yönetmeliği kapsamında yapılan denetimlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Jandarmadan 198 öğrenciye ‘siber’ eğitim Jandarmadan 198 öğrenciye ‘siber’ eğitim

Kusadasi Belediyesi Ekmek Firinlarini Denetledi 514714 A2Bddfff68F23415233F967Cddbed6D3

Kusadasi Belediyesi Ekmek Firinlarini Denetledi 514714 Bc9F3Fb9333C0D18Db99Ac37349B3F6B

Kaynak: HABER MERKEZİ