Germencik Çevre ve Doğa Derneği (GERÇED), olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş, İYİ Parti İlçe Başkanı Sabahat Baltacı Toker, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Genel kurulda mevcut Başkan Halil Çetinkaya liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde aldığı oylarla güven tazeleyen Çetinkaya, ikinci dönem için göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadı.

"SAĞLIKLI ORTAMDA YAŞAMAK İSTİYORUZ"

Çetinkaya, genel kurulda halkın desteğini yanlarında görmenin kendilerini verdikleri çevre mücadelesinde motive ettiğini belirterek, "Amacımız ilçemizin toprağını, suyunu ve havasını korumak. Bu anlamda başta jeotermal olmak üzere doğa ve çevreye zarar veren her türlü olumsuz girişimin karşında mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz, sağlıklı ortamda yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU

Çetinkaya başkanlığındaki Yönetim Kurulu Mehmet Güngör, Metin Aydın, Nejat Zencirci, Müfit Balkan, Recai Yılmaz ve Mehmet Gülce'den oluştu.