Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Halter Şampiyonası için Kuyucak’ta bulunan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu As Başkan Taner Sağır, Dünya Şampiyonu As Başkan Yasin Aslan, Nazlı Su Şişeleme Tesislerini ziyaret gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Nazlı Su Tuğ-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuğrul, ziyaretçileriyle yakından ilgilendi.
Nazlı Su Tuğ-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuğrul halter branşını çok sevdiğini yeni seçilen yönetime başarılar dilediğini belirtti. Tuğrul, “Elimizden geldiğince bu memleketin evlatlarına destek olacağız” dedi.
Federasyon Başkanı Talat Ünlü, misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. As. Başkanlar Taner Sağır ve Yasin Aslan, Nazilli'nin dağlarından adeta gelin gibi süzülüp gelen Nazlı Su'nun lezzetine hayran kaldılar.
Daha sonra Mustafa Tuğrul federasyon yöneticilerine dolum tesislerini gezdirdi. Nazlı Su'nun, dağdan borular ile gelip paketlenmesine kadar olan sürece Türkiye Halter Federasyonu yetkilileri büyük bir hayranlıkla şahit oldular.
Federasyon Başkanı Talat Ünlü, halter barışına yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı Mustafa Tuğrul'a bir plaket ile teşekkürlerini sundu. Tuğrul'da Aydın yöresine ait federasyon yöneticilerinin isimleri yazılı olan yağlıkları kendilerine takdim ettiler. Federasyon yetkilileri büyük bir memnuniyet ve hayranlıkla Nazlı Su Tesisleri'nden ayrıldılar.