Tüm Emekliler Sendikası Didim Şubesi üyeleri Didim Kent Meydanı’nda toplanarak, basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına bazı siyasi parti, STK ve sendika temsilcileri katıldı.

Tüm Emekliler Sendikası Genel Basın Yayın ve Araştırma Sekreteri Haydar Pınarbaşı tarafından yapılan açıklamada; “Tüm Emekliler Sendikası olarak defalarca emeklinin durumunu anlatan açıklamalar yaptık. Kampanyalar düzenledik. En son taleplerimizi içeren bir dosyayı ve topladığımız yüzbinlerce imzayı meclis başkan vekiline teslim ettik.

Ancak bugüne kadar yapılan havada kalan vaatlerden başka bir şey olmadı. Bu nedenle bizler bu yaşta emeklinin sesini ve taleplerini bildirmek için Didim’den yola çıkarak, Ankara'ya gidiyoruz. Taleplerimiz sadece ekonomik değil tabi ki. Sosyal haklarımızı, demokratik bir ülkede, hiç bir nedenle itilip kakılmadan, ötekileştirilmeden, barış içinde huzurlu bir yaşam istiyoruz. Bu çağrımızı daha da geliştirerek taleplerimizi hep birlikte söylemeye davet ediyoruz. Birleşik bir emekli sendikası için, emeklilerin hakları için mücadelemiz yükselerek sürecektir.” ifadeleri yer aldı.