AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve Uğur Soğutma A.Ş. yetkilileri Nazilli Devlet Hastanesine gelerek, yapımı süren ve önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan Anjiyo Servisi’ni yerinde inceledi. Heyet, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’den bilgi aldı.
İncelemelerde Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Şahin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sermin Volaka ile Uğur soğutma A.Ş. yöneticilerinden Erdoğan Ulaş, Osman Bezek ve İnsan Kaynakları Müdürü Hakkı İlbay da hazır bulundu. Yapılan açıklamada, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Nazilli Devlet Hastanesinde yapılmakta olan Anjiyo Servisi’nin hizmete girmesinin ardından Nazilli başta olmak üzere Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinden anjiyo için hastaneye gelen hastaların artık sevk olmayacağı ve tedavilerinin Nazilli Devlet Hastanesi Anjiyo Servisi’nde yapılacağı öğrenildi.