TFF BAL 9. Bölge 3. Grup’ta 17. Haftada Kemalpaşaspor’u 3-0 mağlup eden Efeler 09 SFK, tarihinde ilk kez şampiyon olarak 3. Lig için Play Off’larda mücadeleye etmeye hak kazandı. Sezon genelinde liderlik koltuğunda oturan yeşil beyazlılar teknik direktör konusunda istikrarı bir türlü sağlayamadı. Sezon öncesi anlaştığı Teknik Direktör Veyis Kanber ile daha hiçbir resmi maç oynamadan yollarını ayırılmasının ardından takım Teknik Direktör Kadir Söylemez’e emanet edildi. Ancak hazırlık maçlarında istenilen sonuçların alınamaması üzerine Söylemez dönemi de kısa sürdü. Lig başlamadan 2 teknik direktör değiştiren Efeler 09 SFK, sezona teknik sorumlu Ermen Kırmızı ile başladı.

KIYIM YAŞANDI


Kırmızı, takımın başında 4 maça çıkarken Efeler 09 SFK, teknik direktörlük için anlaşma sağlanan Hakan Şimşek, son anda Sökespor’un başına geçince takım yeniden Veyis Kanber’e emanet edildi. Kanber yönetiminde 7 hafta namağlup şekilde liderlik korundu. Kanber’in, Sökespor mağlubiyeti sonrası bileti kesildi. Kanber’in ardından göreve getirilen teknik direktör Samet Boyar ise 2 maç takımın başında sahaya çıkabildi. Boyar’ın da görevine son verilmesi sonrası takım yeniden Teknik Sorumlu Erman Kırmızı’ya emanet edildi.

TEKNİK DİREKTÖRSÜZ KALDI


Takımın oynadığı son 2 maçta kulübede görev yapan Kırmızı, Kemalpaşaspor karşılaşmasında kırmızı kartla tribüne gönderildi. Kırmızı, play-off’larda takımının başında görev yapamayacak. Sezonu 4 teknik direktör değişliği ile tamamlayıp şampiyon olan Efeler 09 SFK’da play-off'larda takımın başında görev yapacak isim merak ediliyor.