Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanan kritik karşılaşmada daha atak oynayan takım Davutlarspor oldu. Maçın 18 ve 19. dakikalarında iki net pozisyonda Güray'ın mutlak gol vuruşlarını Aydınspor kalecisi İsmail Kos tokatlayarak kornere çelmesini bildi. ilk yarıda Aydınspor fazla etkili olamadı. İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Aydınspor, 50. dakikada Mustafa Özgür’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole 58’de Davutlarspor Güray Kaplan ile karşılık verdi ve skor 1-1 oldu. Beraberliğin ardından, bu kez galibiyet için yüklenen Davutlarspor’da Murat Efe Kura’nın ceza sahası dışından sert şutunda top direğe çarparak ağlarla buluşunca bu kez öne geçen takım Davutlarspor oldu: 2-1. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

MAÇA İLGİ FAZLA OLDU


Özellikle ikinci yarısı gergin geçen mücadeleye iki takımın taraftarları ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği karşılaşmayı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Kuşadası Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Oğuz Verim, Aydınspor Başkanı Yunus Ertan ve Davutlar Belediyespor Başkanı İsmail Enver Tütüncü protokol tribününden izledi.

BİR TARAFTAR KALP KRİZİ GEÇİRDİ


İlk haftada Pamukörenspor’u 2-1’lik skorla geçerek Play-Off Grubu’na galibiyetle başlayan lider Aydınspor ile ikinci haftada İsabeyli Şırlanspor’a 1-0’lık skorla mağlup olarak mağlubiyetle başlayan Davutlarspor maçının ikinci yarısında yaşanan gerginlik protokole de yansıdı. Aydınspor yöneticileri ile Davutlarspor taraftarları arasında yaşanan gerginliği sağduyulu Davutlarspor taraftarları ile polisin çabası önledi. Maçın heyecanına fazla dayanamayan Davutlarsporlu bir taraftar kalp krizi geçirdi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Taraftarın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maçın 89’uncu dakikasında yaşanan sakatlık sonrasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Davutlarspor yedek kulübesinden de sahaya müdahale edilince maçın hakemi Deniz Karadeniz, yaşanan gerginlik sonrasında Davutlar Belediyespor’dan yedek kaleci Mertcan Kaplan ve Yönetici Mazlum Kılıçlı’yı direkt kırmızı kartla saha dışında gönderdi.

4 TAKIM DA İDDİASINI DEVAM ETTİRİYOR


Ligde aynı grupta mücadele ettikleri Davutlarspor’a şampiyonluğu kaptırmayan Aydınspor, ligde oynadıkları iki maçta evinde rakibini 2-1 yenerken, deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. Bu sezon çıktığı 19 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar Play-Off maçında ise sezonun ilk yenilgisini Davutlarspor’dan almış oldu. Play-Off Grubu’ndaki ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanışan ve BAL yarışında ‘ben de varım’ diyen Davutlarspor maç sonunda büyük sevinç yaşadı. İlk yenilgisini alan Aydınspor 3 puanda kalınca liderlik, puanını 4 puana yükselten İsabeyli Şırlanspor’un oldu. Pamukörenspor ise 1 puanda kaldı.
Son hafta maçlarında Davutlarspor Aydın Adnan Menderes Stadı’nda Pamukörenspor’la karşılaşırken, Aydınspor İsabeyli Şırlan ile Kuşadası Özer Türk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.