Dünya üzerinde dijital oyunlara olan ilgi çoğalıyor. Dijital oyunlar arasında özel bir yeri olan League of Legends ile keyifli vakitler geçirilebilir.

Riot Points Nedir?

Los Angeles merkezli Riot Games şirketi, kendi oyunlarına özel olarak pin üretilir. Üretilen bu pinlerden birisi de riot pointstir. Kısaltması ise RP’dir. RP ile birlikte kahramanların yetenek seviyeleri üst seviyelere taşınır. Kahramanlarını üst seviyeye çıkaran oyuncular rakiplerinin önüne geçmekte zorlanmaz. Riot points oyun dışındaki alışverişlerde kullanılamaz. Ancak oyun içerisinde bu para ile rahatlıkla alışveriş yapılabilir.

Riot Points Nasıl Üretilir?

Riot points yalnızca harf ve sayılardan oluşur. Bu harf ve sayıların her birisi birbirinden farklıdır. Böylelikle oyun içerisinde karışıklıkların önüne geçilir. Online oyun yaratıcısı Riot Games tarafından imal edilen bu pinler çeşitli satıcılar aracılığıyla ülkemize gelir. Ülkemizde pek çok işletme tarafından satılan pinlere belirli ücretler karşılığında sahip olunabilir. RP yalnızca Riot Games tarafından yaratılabiliyor.

Riot Points Satın Al

Riot points satın al konusu özellikle League of Legends oyuncuları tarafından araştırılıyor. Gamermarkt üzerinden günün her saati RP satın alınabilir. Satın alınan RP’ler aktive edildikten sonra kullanılmaya başlanabilir. Ancak bazı kişiler bu pinleri aktive edeceğini bilmediği için kullanımda sorun yaşayabiliyor. Lol rp satın al kelimelerini arama motorlarında aratan kişiler RP satan işletmelere ulaşabilir. Satın alınan RP’lerin 1 yıllık bir kullanım süresi vardır. 1 yıllık süre bittikten sonra kullanılamaz.