Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçen yıl Haziran ayında bir restoranda avukatı ile birlikte kimliği belirsiz 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısına uğramıştı. O gün saldırı sonrası Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Emniyet'i aramış ancak polisin olay yerine geç geldiğini belirtip tepki göstermişti. Beyzbol sopalı saldırı sonrası yaralanan Başkan Ahmet Deniz Atabay, olay sonrası bir polisin şikayetiyle karşılaştı. Polis memuru, CHP'li Başkan hakkında kendisine hakaret ve darp edildiğini öne sürerek şikayetçi olmuş, konuyu yargıya taşımıştı. Başkan Atabay’ın avukatları, saldırının düzenlendiği işletmenin kamera kayıtlarında ise bu iddianın asılsız olduğunun görüldüğünü belirtti.

BU GÖRÜNTÜLERİ KİM ÇEKTİ?


Geçen yıl beyzbol sopalı saldırısı sonrası polisin olay yerine gelmesini isteyen ve yaralı olan Başkan Atabay’ın çekilen videosunun, bugün “Adayımız Erdoğan” başlığı ile linç amaçlı kullanılması dikkat çekti.

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU


Olay ve servis edilen videoyla ilgili olarak Odatv’ye konuşan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, videoya ilişkin şunları söyledi: “Kentimizde ranta karşı başlattığımız mücadele kapsamında bir otelde yıkıma başlamıştık. Bu yıkım nedeniyle geçmişte bizlere eli sopalı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı düzenleyen gruplar şimdi bir kez daha karalama kampanyasına başladılar. Ben, şahsıma sopalı saldırının olduğu gece görevi başındaki herhangi bir polis memuruna ne hakaret ettim ne de şiddet uyguladım. Bu algıyı yaratmaya çalışan kişiler halen bulunsalar da bunu başaramayacaklar. Didim ranta kurban olmayacak, kazanan güzel Aydın'ımız ve Didim’imiz olacak.”dedi.