İlçe Başkanı Nuri Kısa'nın yerine 2019 yerel seçimlerine MHP listesinden Belediye Meclis Üyesi adayı gösterilen ve daha sonra MHP'den istifa ederek BBP'nin ilçedeki teşkilâtlanmasında yer alan Karacasu Kültür, Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu atandı. Eriklioğlu, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ve Aydın İl Başkanlığının tensipleri ile göreve başladı.

"CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ"

Devir teslim töreninde Eski Başkan Nuri Kısa'ya Karacasu İlçesindeki parti çalışmalarından ve kuruluş aşamasındaki özverili emeklerinden dolayı teşekkür eden Bülent Eriklioğlu, "Biz bu davanın sancaktarlarlarıyız, bizden sonra yeni sancaktar gelene kadar bu mukaddes görevi canla başla yürüteceğiz. Memleketimize, İlimize, İlçemize, Partililerimize hayırlı olmasını temenni eder, Hayırlı Ramazanlar dilerim" dedi. Devir teslim töreninden sonra öğlen namazını merkez Camiinde kılan BBP teşkilatı, Polis haftası münasebeti ile Karacasu Polis Karakolunda görev yapan polis memurlarının 177.kuruluş Yıldönümünü kutlayıp İlçe esnafları ile selamlaşıp ilçeden ayrıldı.

ERİKLİOĞLU KİMDİR?

1965 Ankara doğumlu olan Eriklioğlu ilk, ortaokul ve liseyi Ankara'da bitirdi. 1989 Nazilli Polis Okulundan mezun olan Eriklioğlu Bolu, Batman, Elazığ, Ankara illerinde Polis Evi Müdürü, İlçe Karakol Amiri, İlçe Emniyet Amiri Görevlerinde bulundu. Özel harekat eğitimli bilgisayar programcısı ve analist olan Eriklioğlu
Bir çok alanda ödül ve sertifika sahibi. Aydın Vatanını Sevenler İlçe Başkanı Tutap Karacasu Temsilcisi ve Karacasu Kültür Turizm Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Eriklioğlu MHP'den Belediye Meclis Üyesi adayı gösterilmişti. Eriklioğlu daha sonra MHP'den istifa edip BBP'nin Karacasu'daki teşkilâtlanmasında görev almıştı. 2012 yılında Karacasu MYO'da kalp hastası kızını okutmak için gelen ve doğuştan kalp hastası oğlu ile kanser başlangıcı teşhisi koyulan eşi ile Karacasu'da ikamet eden Eriklioğlu oğluna açmış oldukları aperatif dükkanı ve emekli maaşlarından geçimini sağladıklarını ifade etti.